Privacy- en cookiebeleid

CookiesArtikel 1 Wie zijn wij

Doggo.nl is een eenmanszaak en onderdeel van ontwerpbureau Conk. Doggo.nl staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 18064804 en is gevestigd in Dussen. Contact opnemen kan per e-mail: info@doggo.nl

Artikel 2 Persoonsgegevens die wij verwerken

Doggo.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. We verwerken daarbij géén bijzondere en/of gevoelige gegevens zoals BSN of gegevens van personen jonger dan 16 jaar.

Artikel 3 Wat doen we met jouw gegevens?

Doggo.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor:

  • de e-mail nieuwsbrief (MailChimp)
  • de optimalisatie en analyse van onze website. Hiervoor maken we gebruik van Google Analytics.
  • deelname aan een door Doggo.nl georganiseerd evenement

Doggo.nl deelt jouw gegevens niet met derden, tenzij dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij zullen jouw gegevens nooit doorverkopen aan derden.

Artikel 4 Hoe lang bewaren we je gegevens?

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doeleinde van de verwerking ervan.

  • Google Analytics: gegevens op gebruikersniveau en gebeurtenisniveau die zijn opgeslagen door Google Analytics worden 26 maanden bewaard en aan het einde -van de bewaarperiode worden deze gegevens maandelijks automatisch verwijderd.
  • Mailchimp: gegevens (naam en e-mailadres) worden bewaard totdat je je afmeldt voor de mailinglist, je gegevens worden dan ook meteen verwijderd.

Artikel 5 Waarom Koekjes? (Cookies)

Koekjes zijn er niet alleen om je hond mee te belonen, maar ze worden ook gebruikt om jou beter te leren kennen.

Doggo.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Doggo.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Zo kunnen we de site zo goed mogelijk te laten functioneren en afstemmen op jouw interesses. Je ontvangt bij je eerste bezoek een verzoek om cookies te accepteren. Je bent niet verplicht cookies te accepteren en je surfgedrag bekend te maken. Er is altijd de mogelijkheid het delen van deze gegevens te stoppen of te weigeren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting de website Veiliginternetten.nl

Artikel 6 Je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je kunt altijd inzage vragen in je persoonsgegevens, deze aanpassen of verwijderen. Heb je bezwaar tegen verwerking van jouw persoonsgegevens of wil je niet langer informatie van Doggo.nl ontvangen, stuur dan een verzoek naar info@doggo.nl en we zullen je gegevens verwijderen.

Artikel 7 Autoriteit Persoonsgegevens

Doggo.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de website Autoriteitpersoonsgegevens.nl

Doggo maakt gebruik van cookies voor het analyseren van onze bezoekers, social media en het tonen van advertenties. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close