Categorie: Hondenschool, Uitlaatservice, Hondenpension, Webshop, Gedragstherapie

Veluwstraat 13
6644 AD Ewijk
Nederland
Telefoon: 06 28358763
Bezoek de website

Bekijk deze locatie op de kaart

Over Fairydogs

Hondenschool Fairydogs helpt u en uw trouwe viervoeter, met de neus in de juiste richting te lopen.
Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook bij ons terecht om lekker te sporten en trainen met hun hond, wij leren uw kind op een wijze van sport en spel hoe zij met een hond om moeten gaan en maken van hen een fantastisch team.
Tevens geniet u van het voordeel dat bij slecht weer, u binnen kunt trainen, en zeg nu zelf wie wil nu niet met slecht weer, toch lekker trainen met hun hond, en ook nog eens droog blijven.
Ook staan we u met raad en daad bij, bij alle problemen die u op het thuisfront hebt met uw hond.

Ervaringen met deze hondenschool

Ook jij kunt je ervaring met deze hondenschool delen

Lola 10mrt 2018
Bedankt voor de lessen met Lola.
Lola en ikzelf hebben er veel van geleerd.
Elke hondenbezitter zou een cursus moeten volgen bij Mario hoe om te gaan met honden daar krijg je een beter gevoel van en een goede band met je hond.

9

Lars

4 februari 2018

Goeden school waar ik en chop veel geleerd hebben!

10

Daniëlle

20 december 2017

Hallo Mario en alle trainers , Na 1 1/2 jaar training gaan wij stoppen. Helaas maar waar . Jackson kwam als kleine pup van 10 weken bij jullie en wat heeft hij veel geleerd en ik ook . Hij is sociaal luisterd goed en is gewoon een lieverd mede dankzij jullie deskundige begeleiding. Ook in het hondenhotel heeft hij veel geleerd en.hij gaat zeker nog een keer terugkomen. Bedankt allemaal namens Jackson en zeker heel veel dank van mij . Daniëlle & Jackson

10

Martijn Kok

28 mei 2017

Hallo Mario en collega’s,

Onze Beagle Bikkel, onze eerste hond, heeft bij Mario de puppy cursus (een must voor iedere hondenbezitter ook al heb je al eerder een hond gehad) en de vervolgcursus gevolgd.

Bikkel en vooral zijn baasje hebben veel geleerd. We hebben nu een hond die luistert naar ons, de basis beginselen kent en gesocialiseerd is met andere honden. Dat Bikkel de nr.1 was bij het examen van de puppy cursus heeft ons erg trots gemaakt.

Wat erg fijn is, is de aandacht die wij en de honden krijgen. Als de groep te groot wordt dan zoekt Mario een oplossing om de kwaliteit en het uiteindelijke resultaat hoog te houden. Tussendoor wordt er tijd genomen om vragen te beantwoorden, erg handig, zeker bij ons omdat dit onze eerste hond is. Mario geeft zijn antwoorden op een manier zodat je eerst zelf aan het denken wordt gezet. Deze manier van leren is erg fijn omdat je daardoor de antwoorden beter begrijpt en je bij een andere vraag wellicht zelf al het antwoord kan bedenken.

Ik vond het ook erg prettig om de cursus binnen te volgen, erg handig als het buiten regent.

Mario en team; bedankt. Een dikke 9!

Met vriendelijke groet,
Martijn Kok en Bikkel
Wijchen

9

Spyke en Frits

2 mei 2017

Nog even een een nagekomen bericht van Spyke, en van zijn baas natuurlijk.
De beoordeling was even aan de aandacht van de baas ontglipt.
Daarom, een vette 8!

8

Spyke en Frits

2 mei 2017

Hallo Mario en collega’s,

Met plezier hebben Spyke in ik de SHH training doorlopen. Mede door de training en jullie adviezen, hebben we van een iets onzekere hond, een leuke goed luisterende hond overgehouden.
Wij zullen Fairydogs dan ook bij iedereen aanbevelen.

2

Lydia Janssen

21 februari 2017

Hallo mario en collega`s

Met veel plezier en enthousiasme heeft onze hond Noeska de puppy en SHH-trainingen bij jullie gevolgd, Goede begeleiding en voldoende aandacht voor de hond en baas. Ook kregen we duidelijke uitleg over het gedrag van de hond en waarom een hond “iets doet” met daarbij de juiste tips en tops.
Kortom een hondeschool die ik iedereen zou aanbevelen.

9

Marian

24 november 2016

Ik kwam bij Fairydogs door gedragsproblemen van onze teckel. Mario heeft ons super geholpen, eerst met een huisbezoek en daarna tijdens de cursus. Ik werd steeds positief gestimuleerd en kreeg goede feedback. Onze problemen zijn nagenoeg over. Er was trouwens per direct verbetering. Mijn hond en ik begrijpen elkaar stukken beter!

9

Melanie

31 oktober 2016

Ik heb hier samen met mijn man 2,5 jaar getraind met onze Stafford. Wij kwamen binnen met Kay als puppy en we zijn doorgegroeid tot de GG cursussen. Het fijne van de hondenschool vind ik dat ze echt kijken naar baasje en hondje. Ze zorgen dat er een chemie ontstaat voor beide. Wij hebben een hond voor het leven gekregen en zo’n sterke band. En het aller belangrijkste, hij gehoorzaamt en is super sociaal.
Er zijn altijd verbeterpunten naar mijn mening, maar zonder deze trainingen waren wij nooit zo gegroeid met het trainen van een hond. Ik ben ontzettend blij dat wij hier terecht zijn gekomen en met open armen ontvangen werden.

9

Géru Sommerdijk

23 september 2016

Hierbij willen we Mario en collega’s hartelijk danken voor de begeleiding mbt het gedrag van onze hond Jerry.
Zowel het thuisbezoek als de lessen in Ewijk waren grandioos.
Wij zijn zeer goed geholpen mbt het moeilijke gedrag. Jerry is een stuk rustiger geworden en het wandelen is weer een leuke belevenis.
Ik kan Fairydogs dan ook bij iedereen aanbevelen.
Zeker voor de niet doorsnee hond die een goede behandeling nodig heeft. Je zult versteld staan wat men hier met jullie hond kan…… En wat jullie hond allemaal kan.
Maar ook voor de doorsnee hond die ‘op het rechte pad’ moet blijven.
Maar eigenlijk is het ook een hele goede school voor de baasjes. Je leert je hond beter kennen en je leert hoe je met je hond moet omgaan.

9

Hans

13 juni 2016

Wij hebben bij Mario en de andere trainers de puppycursus en SHH (socialehuishond) gedaan en gehaald! Dat laatste werd vooralsnog onmogelijk gehouden omdat Stef een wat onstuimige hond was, en zijn baasje (ik dus) veel te lief was voor Stef. Tijdens de cursussen ging het dus meer over mijn houding dan die van Stef en dat heeft erg goed geholpen. Ik mag zeggen dat de cursus mij als persoon veel heeft geleerd over mijzelf en daarvoor ben ik Mario en de dames erg dankbaar voor. Door te veel drukte thuis moet ik helaas stoppen, anders was ik zeker doorgegaan. Mario, blijf doorgaan met de goede dingen die je doet! vriendelijke groet, Hans

10

Bianca Hendriks

13 april 2016

Na ons eerste kennismakingsgesprek via de telefoon was ik al meteen erg enthousiast, Mario wist mij al veel te vertellen over onze hond, (is een Karakachan en niet erg bekend over het algemeen) en dit zorgde ervoor dat ik me al meteen serieus gehoord voelde. Wij konden al meteen de aankomende zondag terecht en hier zeer positief ontvangen. Wat wij ook enorm fijn vinden is dat de groep niet te groot is, en mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, wordt de groep opgesplitst waardoor je toch nog erg goede begeleiding krijgt. We hebben de eerste les al enorm veel geleerd en kijken uit naar een leerzame tijd!

9

rojo

15 januari 2015

Met veel plezier gaan wij met onze pup naar de training. Onze kinderen worden er ook bij betrokken. Voor oud en nieuw konden wij onze pup inschrijven voor een vuurwerktraining. Mario is een goed trainer met een goed advies.

8

henriette

7 januari 2015

Mijn beoordeling van een twee is uiteraard veel te laag, zie vorig bericht. Bij deze wil ik dat even rechtzetten, vuurwerk training werd prettig gegeven met duidelijke uitleg.

9

Kirsten en carlijn

24 november 2014

Wij hebben Mario telefonisch benaderd ivm onze hond Jake vanwege zijn gedrag. Het telefoongesprek gaf ons gelijk een goede indruk en zijn zeer tevreden over zijn advies en hoe hij een hond,maar ook mens kan lezen.

9

Henriet

10 oktober 2014

Super fijne lessen, waar de hond en baasje veel leert op een positieve duidelijke manier. Veel goede tips bij problemen e.d. wordt wekelijks besproken. Top!

8

Minny

28 juli 2014

Elke week met veel plezier naar de cursus geweest met onze westie Milo.
Eerst de puppy en daarna de SHH, heel erg leuk om met de hond bezig te zijn.
Veel geleerd onder de goede begeleiding van alle trainers.

10

Mientje en Dick

30 juni 2014

Wij zijn zeer blij dat wij met onze hond ( met een zeer problematische achtergrond ) Fairydogs hebben gevonden. Hun benadering van hond EN baasje geven ons veel vertrouwen in een positieve ontwikkeling van onze hond.

9

Moniek Mulder

19 juni 2014

Ik kom inmiddels ruim een half jaar, bijna elke zaterdag, met mijn golden retriever Mick (10 maanden oud) bij fairytale hondenschool in Ewijk. Niet alleen mijn hond, maar vooral ik zelf heb enorm veel geleerd de afgelopen tijd. Behalve veel leren is het ook enorm gezellig met alle mensen en hun honden. Ik ga er met heel veel plezier naar toe, kijk er elke week weer naar uit. Ik zou het iedereen willen aanraden! Super leuk om op deze manier met je hond bezig te zijn!

9

Peggy

8 februari 2014

Ik kan hondenschool Fairydogs bij iedereen aanbevelen. Meerdere trainers verzorgen samen de training. Deskundige en vriendelijke trainers. Kinderen mogen mee en mogen mee doen. Honden krijgen aan het einde van de les de gelegenheid om even met elkaar te spelen. Ik heb veel geleerd en goede tips gekregen. En daarbij het voordeel dat de lessen in een manege worden verzorgd geen last van regen, sneeuw en wind!

9

Martijn

27 januari 2014

Zeer tevreden over deze hondenschool, je krijgt goede en duidelijke begeleiding voor baas en hond. Je kunt er terecht met de vragen of problemen waar je tegenaan loopt. Binnen trainen is ideaal! We hopen met Eva nog meer te bereiken door met veel plezier de cursussen te blijven volgen.

9

Els & Joe

3 november 2013

Een persoonlijke benadering, enthousiasme, oog voor interactie tussen baas en hond, humor, in kleine groepen trainen, bruikbare tips. Dit is allemaal van toepassing voor het trainen bij fairytales.
In een aantal weken hebben zowel mijn pup Joe als ikzelf veel geleerd en herhalen we de oefeningen thuis met veel plezier.
De tips die we krijgen zijn helder en makkelijk uitvoerbaar waardoor ongewenst gedrag snel is afgeleerd.
Er kan ook binnen getraind worden, heel prettig bij slecht weer.

9

Harm

31 oktober 2013

Nu op de helft van de puppycursus en al heel veel geleerd, Bindi vindt t ook superleuk om wat tactische spelletjes te doen zoals door de tunnel… als ik mijn auto open op zaterdag zit Bindi er meteen in, klaar voor de les!
gewoon een hele goede start!

9

Lieke van de Klok

27 oktober 2013

Sinds enkele weken doen wij de puppy cursus bij Mario. Met veel plezier volgen wij deze cursus. Persoonlijke benadering. En ze staan altijd open voor vragen. Werken met kleine groepjes. Is zeer prettig. Zowel voor het baasje als voor je hond! Goede uitleg. Al met al dik tevreden!

10

Aslm

21 oktober 2013

Onlangs voor het eerst met Mitch mijn Lab pupje op cursus geweest. Wij hebben samen genoten van deze les en kijken uit naar de volgende lessen. Manier van lesgeven vind ik heel prettig, in kleine groepjes, zodat er aandacht is voor de hond en de eigenaar. Je wordt super begeleid en de instructeurs staan voor alle vragen voor je klaar. Ben erg tevreden over deze hondenschool!

9

Monique Stienstra

8 oktober 2013

Ik ga echt met plezier samen met Nina,onze herderpup naar de training, fijne sfeer, persoonlijke benadering van hond en baas,overzichtelijk, rust, vakbekwaam, en vooral leuk!!! dit zijn de sleutelwoorden die ik fairytale hondenschool meegeef, een aanrader!!!

10

Sabine Goutziers-van de Ven

30 september 2013

Diesel en ik zijn begonnen met de SHH-cursus sinds twee weken. En het verschil tussen de eerste en tweede les was al enorm! Zoveel vooruitgang wat we samen hebben geboekt, ongelooflijk. We krijgen hele goede tips van Mario, en hebben op dit moment bijna privéles. Dus dat is nu wel even een luxe. Over een aantal weken zal er wel een doorstroom zijn vanuit de puppycursus, maar daarin voorzie ik geen problemen. Een groot voordeel vind ik ook dat de cursus doorgaat ook al is het echt herfstweer!

10

Susanne

23 september 2013

Samen met mijn hond Mattie heb ik de puppycursus gevolgd en lopen we tegen het einde van de SHH lessen. We hebben het enorm naar ons zin en gaan zeker door met een vervolgcursus! Woorden die bij me opkomen: persoonlijk, betrokken, humor, leerzaam en veel ervaring. Een absolute aanrader!!!

9

Caspar ter Horst

14 september 2013

Mario en zijn team waren aanwezig op de recente jaarlijkse SPHOEK vrijwilligers dag. Met nuttige tips voor bestaande en nieuwe hondenbezitters en leuk samenspel bij de demonstratie behendigheid maakten team Fairydogs deze dag mede tot een groot succes. Namens de organisatie hartelijk dank en wellicht tot in 2014.

9

Monica Roelse

11 september 2013

Jero en ik gaan sinds enkele weken naar de puppycursus. We worden in twee of drie groepen verdeeld en gaan aan de slag, leerzaam en speels tegelijk. Gezellig voor hond en baasje!

8

Marjet de boer

2 september 2013

Onze twee waakherdershonden kunnen niet naar een pension tijdens onze afwezigheid. Elk jaar is het weer een probleem om iemand te vinden die de honden op locatie kan verzorgen. Zij hebben het gedaan! Na een week troffen we onze honden glimmend, gezond en vooral vrolijk weer aan.

8

Thera albers

28 augustus 2013

Bink en ik gaan iedere week met veel plezier naar de cursus. Inmiddels puppy en SHH gedaan en we zijn nu bezig met de basis. Je wordt op een leuke, gezellige en deskundige manier geholpen, zowel hond als baas. Ook voor advies kun je altijd terecht. Een echte aanrader dus. Ga vooral zo door Mario, Victoria en medewerkers!

10

Margreet

22 mei 2013

Vandaag het eerste telefonische contact gehad met Mario over het alleen zijn van mijn pup. Lekker ontspannen en spontaan. Een echte aanrader voor mensen die problemen hebben met hun hond!!

Diana Fransen (04 februari 2013)
Noa en ik gaan met veel plezier wekelijks naar de hondentrainingen. De baasjes worden erop gestuurd om op een gemoedelijke en positieve manier met de honden om te gaan, waardoor je met je hond veel kunt bereiken. Er is altijd voldoende ruimte voor vragen en de trainers hebben veel kennis hoe om te gaan met welke hond dan ook, niets is teveel of lastig. Ben je op zoek naar een hondenschool waar op een gemoedelijke en gezellige wijze getraind wordt dan ben je bij Fairydogs aan het juiste adres.

Judith Visschers (04 februari 2013)
Gisteren de basiscursus met goed gevolg afgerond. Een fijne hondenschool waar we beiden (hond en ik) met veel plezier naar toe gaan. Een aanrader!

Mark en Sanne (03 februari 2013)
Zeer tevreden over deze hondenschool, je krijgt goede en duidelijke begeleiding voor baas en hond. Je kunt er goed terecht met de vragen of dingen waar je tegenaan loopt. We hopen ons nog meer te ontwikkelen door met veel plezier de cursussen te blijven volgen. Bedankt Mario en Victoria! Zeker aan te raden deze hondenschool!

Myrthe (03 februari 2013)
Ik vind het een geweldige hondenschool. Victoria en Mario laten zien dat met enig doorzettingsvermogen (bijna) alles mogelijk is! Baas en hond leren om samen een goed team te vormen. Wanneer nodig is er ruimte voor individuele aandacht en er is altijd tijd over voor vragen. Echt een hondenschool waar het hart uitgaat naar de honden en de baasjes.

I veldman (03 februari 2013)
Prima hondenschool, geweldige service, er wordt met je mee gedacht. veel individuele aandacht indien nodig.

Matty (08 augustus 2012)
Met onze 8 maanden oude Border Collie Owen volg ik nu de SHH cursus. Nadat we eerst bij een andere hondenschool de puppycursus te hebben gedaan zochten we een hondenschool die ook kijkt naar wat de hond kan en die de baasjes ook bijschoolt ? Dat hebben we nu gevonden bij Fairytale. Mario legt alles goed uit. Owen en ik zijn met sprongen vooruit gegaan. Bedankt Mario!!

Mirjam (08 augustus 2012)
Sinds 3 weken zit ik met mijn hond Sera op de puppycursus. Ze doen het daar erg leuk. Ze leren daar de hondjes de basis maar ook omgaan met spannende situaties. Wat ik erg goed vind, is dat hun eigen volwassen hond meespeelt in de puppycursus zodat de puppy's ook met volwassen honden leren omgaan. Er is ook de gelegenheid om vragen te stellen over je eigen situatie en waar je tegenaan loopt. Ik ben dik tevreden.

Maxime (07 augustus 2012)
Ik heb niets dan top ervaring met Mario en Victoria, het zijn ontzettend fijne mensen en ze geven geweldig advies. Als ik problemen heb met één van mijn honden kan ik altijd even bellen voor hulp en ze staan overal voor open! Het belangrijkste vind ik het vertrouwen dat je direct in ze hebt en het is soms net of je ze al jaren kent. Jullie zijn top! Ga vooral zo door!!

Natasja de Bruijn (04 augustus 2012)
Enorm leuke en goede school voor hond en mens. Van pup tot volwassen hond, van kind tot volwassene, samen leren/ontwikkelen, (nog meer naar elkaar toe) groeien en ook veel lol maken. Gestart met puppiecursus, door naar sociale huishond en nu basis en combisport; mijn honden en ik hebben het nog steeds enorm naar de zin, we leren nog steeds bij en worden steeds beter. Dank je wel Mario en Victoria, ga zo door!

Nienke (29 juli 2012)
Onze hond Truffle is begonnen bij de puppycursus en inmiddels hebben we bijna de SHH afgerond. We hebben al heel veel geleerd (zowel hond als baasjes) en krijgen ook veel persoonlijke aandacht. Fijn dat we veel buiten trainen, maar bij regen ook naar binnen kunnen. Hele prettige hondenschool!

A. van der Voort (22 juli 2012)
Goede en intensieve begeleiding voor hond en baasjes.

Tim Smolders (18 juli 2012)
Als collega/concurrent van deze allround wijze hondenliefhebbers wilde ik even laten weten dat het ze echt om het welzijn van de hond gaat en niet om de centjes; over en weer doorverwijzen, vrijblijvend adviezen uitwisselen en hulp aan elkaars klanten is gewoon mogelijk! Fijne mensen.

Greetje & Matthy (02 juli 2012)
Met onze lieve lab Noa hebben we zowel tijdens de puppycursus als de SHH al veel geleerd. Netjes zitten, liggen, blijven liggen en naar je toe komen... het lukt nu allemaal goed! We gaan met veel enthousiasme door naar de volgende cursus.

Celine en ravi (06 mei 2012)
Heel fijn dat je binnen kunt trainen met je hond (ik heb een hekel aan regen en mijn honden ook). Er hangt een prettige sfeer en er is veel aandacht voor je hond. Kortom een goede hondenschool.

Alette (30 april 2012)
Wij hebben Mario en Victoria thuis op bezoek gehad met hun eigen roedel. Mijn probleem was het aangelijnd lopen met onze (vrij grote) landseer Caleb. Mario heeft me laten zien dat het "probleem" puur in mijn gedrag ligt. De kalmte en duidelijke aanwijzingen die ik nu heb ondervonden, geven mij genoeg handvatten om verder te gaan. Duidelijke uitleg waar ik wat aan heb!! Ga ws de hondenschool bezoeken voor een cursus gehoorzaamheid. Succes!!!

Jose Kraan (29 april 2012)
Ben nu met mijn 3e cursus bezig en super tevreden! Altijd een heldere en persoonlijke uitleg. Ze kijken echt naar het gedrag van je hond en hoe jij het beste met je hond om kan gaan. Ik ga elke week met veel plezier!

Karin (22 april 2012)
Ik ga iedere week met veel plezier naar deze hondenschool. Naast het feit dat ik het heerlijk vind om met mijn pup Luna bezig te zijn, krijg je hier zeer goede begeleiding en adviezen van professionele mensen. Ik vind hen aardig voor mens en dier. Tijdens de oefeningen op de cursus krijg je feedback en hiermee kun je o.a. ook thuis weer verder oefenen. Kortom, ik ben blij met mijn keuze voor deze hondenschool!

Ursula Bouten (11 april 2012)
Mario, heel erg bedankt voor het adviseren en meehelpen met het zoeken van een nieuwe hond. We hebben Mila nu 1,5 week en het gaat erg goed, vanaf as. zaterdag komen we met haar naar de SHH cursus. groetjes Ursula

Chantal en Tervuur Jane (17 maart 2012)
Na eerst bij twee andere hondenscholen te zijn geweest waar alle honden hetzelfde trucje moeten leren nu eindelijk blij een hondenschool te hebben gevonden waar gekeken wordt naar het specifieke ras, het karakter van mijn hond en vooral... mijn eigen aandeel... Super! bedankt!

Carolien van den akker (14 maart 2012)
Erg leuke en leerzame tijd gehad bij mario en victoria! Zeker een aanrader.
Liefs, Sammy

Carolien en Jan (13 maart 2012)
Afgelopen zaterdag de puppiecursus afgesloten.
Veel geleerd en het was een leuke tijd. Duidelijke, leuke begeleiding, Ook fijn: indoor trainen!
Onze Chica (chihuahua) is veel minder bang voor honden geworden. Ze gaat netjes zitten en liggen op comando. Pas nog naar de dierenarts geweest, en ze liet braaf haar tanden bekijken.
Het geduld en de liefde van de trainers voor de honden wordt zeer gewaardeerd!

Stefan (11 maart 2012)
Weer een stap gezet met Guus onder begeleiding van Mario, Victoria en Alice. Ontspannen, heldere begeleiding en ik vind het geweldig. Vooral het gedragsaspect van de eigenaar wordt goed uitgelegd en daar wordt Guus heel blij van!

Mireille vd Weegen (03 februari 2012)
Nu we weten wat het probleem is en hoe we moeten reageren, loopt onze Oudduitse herder Haakon al veel beter mee.

Kim en Amy (20 januari 2012)
We hebben met veel plezier de cursus SHH doorlopen, onder de deskundige leiding van Mario en Victoria! Met al je hondenvragen kun je bij hun terecht. Bedankt!

Saranda en vlinder (16 januari 2012)
Met veel plezier gaan we elke zaterdag naar mario en victoria. Praktische tips om een pup liefdevol te begeleiden naar een fijne goed werkende volwassen hond.

Alfred en Marieke (13 december 2011)
Afgelopen zondag Mario op bezoek gehad en wat een verschil met onze Ollie als voor zijn bezoek. Hele goeie en duidelijke uitleg gehad en nog even aantal puntjes goed op de i gezet. We zitten nu een aantal weken op de cursus en elke week zagen we al verbetering bij haar en nu na het huisbezoek helemaal. We zijn heel tevreden!!!!!!

Teja (01 december 2011)
Hallo Mario,
Toen je weg ging had ik een barstende koppijn van alle informatie, man wat kun jij goed met honden. Als ik het jou zie doen lijkt het allemaal zo gemakkelijk, maar dat is niet zo.
Ik ben hard aan het werk met mezelf (rustig blijven en geduldig, en vooral niet boos worden) en dat is voor mij wel het moeilijkste.
Met Bolt oefen ik elke dag 4x buiten. Ik zie dat ze graag wil leren en dat motiveert mij weer.
Ik ben de leider en dat wil ik ook uitstralen. Volgens mij voelt ze dat haarfijn aan.

Astrid (06 november 2011)
Bedankt voor de tips die ik heb gekregen, hier kan ik mee aan de slag met Kyra...

Miranda, Desire en Yvonne (06 november 2011)
Met onze 3 pups trainen wij bij Mario en Victoria. Vorige week hebben alle 3 onze pups de puppycursus gehaald en zijn we ingestroomd in de SHH. De lessen bevallen ons goed en het is lekker binnen, dus ook bij slecht weer kan er getraind worden. Zeker een aanrader!

Familie Kuipers (06 november 2011)
We hebben de puppy cursus met onze teckel gedaan bij Mario en zijn vrouw en dat ging prima! Onze hond is goed vooruit gegaan en we gaan dan ook door met de combi sport! Een echte aanrader er is veel aandacht voor je hond bij deze school!

Maria en Kees (05 november 2011)
Onze hond had een gedragsprobleem, en door Mario en Victoria een avond uit te nodigen, heeft dat een goed resultaat opgeleverd.

Joanne (05 november 2011)
Ik ben met Diesel net begonnen voor/met de hondentrainings curcus en merk nu al veel verschil. Vind de begeleiding van jullie (Mario en Victoria) echt geweldig. Goede tips en vooral geduld voor de hond maar ook voor de baas.

Sjoerd, Mariel & Jack (05 november 2011)
Wij zijn erg blij met de begeleiding van Mario en Victoria voor onze hond Jack. De verbetering is zeker goed te merken en we zijn razend enthousiast over het hondensport gebeuren! Helemaal top!

Hetty en Blitz (04 november 2011)
Wij trainen met veel plezier bij de hondenschool. Een eigenwijze Engelse Springer is niet makkelijk te trainen maar we komen er wel. Het belangrijkste is dat je samen lol hebt. En dat hebben wij, mede door deze manier van trainen zeker!
Groetjes Hetty

Esther van Dreumel (AC Druten) (28 oktober 2011)
Heb afgelopen maandag als hondenfreak echt een top middag gehad! Geweldig te zien hoe jullie met de honden omgaan!!! Het was een een woord geweldig! En zeker voor herhaling vatbaar!! Mario en Victoria, ga zo door!!!!

Apolonia Pouw - AC Druten (26 oktober 2011)
Ik vond het hartstikke leuk dat jullie met zoveel verschillende honden demonstraties hebben gegeven. Ik ben zelf een enorme hondenfreak en hoop dat jullie een geschikte Chihuahua kunnen vinden voor mij.
Succes met het opvoeden van de honden.

Activiteiten Centrum Druten (26 oktober 2011)
We hebben een super leuke middag gehad afgelopen maandag!
Is zeker voor herhaling vatbaar!
Kei bedankt namens ons allen!

Ria en Peter (04 september 2011)
Nooit verwacht in zo'n korte tijd onze toch 6 jaar oude hond vervelende dingen af te leren en er een echte huisvriend van te maken! Hadden we dit maar eerder gedaan!

Sandra (14 augustus 2011)
Vandaag onze eerste puppiecursus gehad. Zowel ik als de pup vonden de les erg leuk. Ik heb al heel veel tips gehad waar we thuis mee aan de slag kunnen. Ben benieuwd naar de komende weken.

Manon (07 augustus 2011)
Leuke en gezellige hondenschool en leuke mensen. Ik heb al erg veel van hun geleerd. Verder is het op een leuke locatie, op een manage waar je dus veel ruimte hebt! Vanuit de kantine kun je kijken naar de training, dus vrienden/kennisen en dergelijke kunnen ook een keer een kijkje nemen.

Edward van den Berg (23 juli 2011)
Mario en Victoria, Mogen zich nu trots de eigenaren noemen van hondenschool Fairydogs in Ewijk. Ik heb Mario en Vicotoria leren kennen tijdens de Martini Dog Show in Groningen waar zij een demonstratie "combisport" verzorgden. Twee mensen met een ontzettende liefde voor hun honden en die laten zien hoe je een goede band kunt opbouwen met je "trouwe viervoeter". Dit is dan ook de kennis die ze via hun hondenschool willen overbrengen. Wat mij betreft zullen ze daar zeker in slagen. Overtuig u zelf

Susan Winter (22 juli 2011)
Met hun begeleiding weet ik zeker dat je niks tekort zal komen over deskundig advies, en dat je veel leuke, afwisselende lessen zal krijgen.
Het zijn gezellige mensen, die je op een ontspannen manier veel nieuwe dingen kunnen bijbrengen.

Alice (21 juli 2011)
Als nieuwe binnenkomer zowel op hondengebied als bij Mario en Victoria kan ik vertellen dat het super duo is die met veel plezier en inzet het beste uit de honden proberen te halen. Zelf ga ik beginnen onder begeleiding van, en kijk er erg naar uit met jullie samen te werken!

Thea en Frans (17 juli 2011)
Leuke Open Dag met veel informatie. Goed advies gekregen. Wij gaan met onze Sam hier zeker op cursus. Zelfs bij slecht weer kan er indoor getraind worden.

Victoria (05 juli 2011)
Ik ben hartstikke blij met deze lokatie, Mario heeft mij getraint om te komen waar ik wilde,en dat is op een hoger niveau van GG zelf heb ik nu met mijn honden de nederlandse kamioenschappen combisport 2008 en 2010 gewonnen. en wat ik ook prettig vindt is dat ik niet meer in de regen hoef te trainen.van mij uit gewoon weg een dikke tien

Gilbert (04 juli 2011)
Niet begonnen en dan al een negen, dit werkt niet echt geloof ik

Bianca (02 juli 2011)
Ze zijn nog niet begonnen, binnenkort de opening. Ik ben erbij!
Ik ken ze al langer. U bent hier bij het juiste adres voor u en uw hond!

Hondenschool Lunadogs (17 juni 2011)
Mario en Victoria van harte gefeliciteerd met jullie hondenschool.
Het is altijd leuk om te lezen dat een oud coach die bij onze hondenschool de eerste beginselen van 't lesgeven heeft geleerd en voor een groep te staan en hier zijn wij heel trots op, dat jullie voor jezelf gaan beginnen.
Wij wensen jullie heel veel succes van ons Guus en Lucia

Rita & Johan (13 juni 2011)
Jammer dat jullie pas starten in juli. Ik kan haast niet wachten. Mijn man Johan en ik, hebben veel baat gehad bij jullie hulp ivm het bijtprobleem van Andor. De manier waarop jullie twee ons hebben laten zien wat wij goed en fout deden, hebben geresulteerd in een fantastisch resultaat. We zijn al bijna waar we zijn moeten nu. Het bijten is weg maar we hebben nog een paar dingetjes. Luitjes bedankt en jullie zien ons in juli bij jullie open dag. Ps. pootje van Andor :)

Sharon (12 juni 2011)
Mario is een hele goede trainer, hij heeft mij goed doen inzien wat ik zelf fout deed bij mijn eigen hond. Hierdoor gaan mijn hond en ik nu veel beter met elkaar om en is het gedrag positief omgeslagen! Bedankt!

Geef een review

Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Deel jouw ervaring met anderen:

Zie je hieronder geen reacties? Lees hier dan hoe je reacties eenvoudig kunt activeren.

Doggo.nl

Doggo maakt gebruik van cookies voor het analyseren van onze bezoekers, social media en het tonen van advertenties. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close