Categorie: Hondenschool, Gedragstherapie, Opleidingen

Kweekgrasstraat 46
1313 BT Almere
Nederland
Telefoon: 0624709118
Bezoek de website

Bekijk deze locatie op de kaart
Minstens één persoon bij Hondenspecialist VOF is gediplomeerd. Gevolgde opleiding(en):
  • DogVision (Hondenschool)
  • DogVision (Gedragstherapie)
Minstens één persoon bij Hondenspecialist VOF is aangesloten bij onderstaande beroepsvereniging:
  • Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten (Gedragstherapie)

Over Hondenspecialist VOF

Mijn naam is Arnoud Busscher. Ik ben een gediplomeerde hondengedragstherapeut. Omdat ik ook puppycursus geef noem ik mijzelf een hondenspecialist. Mijn belangrijkste taak is het adviseren van hondeneigenaren hoe zij het gedragsprobleem van hun hond kunnen oplossen. In de dagelijkse omgang met honden en hun bazen merk ik dat de gewone hondentrainingen niet altijd voldoende te bieden hebben voor mensen die in het bezit zijn van een probleemhond. Zij blijven vaak met het gedragsprobleem zitten met alle gevolgen van dien. Om gedragsproblemen bij uw pup te voorkomen geef ik een puppycursus.

Ervaringen met deze hondenschool / gedragstherapeut

Ook jij kunt je ervaring met deze hondenschool / gedragstherapeut delen

BlomMonique (07 maart 2013)
Wij hebben heel veel geleerdop de puppy-prive cursus van Arnoud Buscher. Het heeft ervoor gezorgd dat wij met zijn adviezen een schat van een hond hebben opgevoed en wij inzicht hebben gekregen in de hondentaal. Het klinkt decadent, een prive cursus, maar het is zijn geld dubbel en dwars waard. Het is zelfs aan te raden om al te starten voordat de pup in huis komt om de zindelijkheidstraining meteen goed te kunnen starten.

Bianca (04 oktober 2012)
Hoeveel verandering één telefoontje naar Arnoud teweeg kan brengen hebben ook wij ondervonden. De afgelopen twee jaar hebben we zelf geprobeerd om erachter te komen waarom onze hond soms ongewenst gedrag vertoonde naar vreemde mensen. Het kwam zover dat ik amper nog met hem naar buiten durfde. Nog geen vijf minuten binnen had Arnoud de diagnose al gesteld! We zijn al een heel eind op de goede weg en de hond is zoveel blijer en ontspannender en we gaan weer met plezier wandelen… Arnoud Bedankt!!

Salomé Jansen (24 september 2012)
Ik had Arnoud’s nummer via onze dierenarts in Abcoude gekregen. Noël, onze hond, inmiddels 10 maanden, was toen een paar maanden oud. Mijn huishouden met twee kleine kinderen werd toen aardig gedomineerd door haar. Ik was het dan ook meer dan zat.
Arnoud zou de eerste les bij ons langs komen voor bezichtiging van de omgeving en de hond. Ik vergeet nooit dat Noël meteen tegen hem aan plaste. Ik geneerde me vreselijk maar hij zei meteen: ‘zij heeft door dat ik hier de baas ben, ze heeft je aardig gedomineerd, niet waar?’. Er viel toen meteen een last van mijn schouders, ik wist dat Noëls dominant gedrag verleden tijd was. Nu is Noël een voorbeeldige hond, ik krijg daar regelmatig complimenten over.
Dank je wel, Arnoud! Die 5 lessen hebben onze Noël veranderd in een lieve, brave hond.

Sonja (07 augustus 2012)
Ik ben heel erg tevreden over de training (puppy privé-training) van Arnoud. Het wordt volledig naar behoefte ingedeeld. Het grote voordeel is dat alle tijd en aandacht naar jouw eigen hond gaat en dat alle oefeningen direct in "the real world" in praktijk kunnen worden gebracht. Arnoud is heel enthousiast en legt precies uit wat je hond doet, waarom en wat je er eventueel aan kunt doen. Ik ga met vertrouwen en plezier nu het bos in.

John & Marjo (06 juli 2012)
Wij hebben ervoor gekozen om met ons eerste hondje, een shih tzu, een puppytraining te volgen bij Arnoud Busscher. Vooral zijn persoonlijke aanpak sprak ons erg aan. We hebben ontzettend veel geleerd van Arnoud. Niet alleen over het gedrag van de hond maar ook over het gedrag van ons zelf naar de hond toe. Wij raden iedereen die een puppytraining wil volgen de cursus van Arnoud Busscher aan. Wij hebben door de lessen van Arnoud nu een lief, sociaal en goed luisterend hondje.

Ruud hoek (03 juli 2012)
De aanpak van Arnoud is geweldig effectief. Dankzij de leerzame wandelingen met Arnoud hebben we nu een 7 maanden jonge Entlebucher, die goed luistert en heel leuk met andere honden omgaat. We hebben een duidelijk inzicht gekregen in het gedrag van honden, waardoor hond en baas elkaar makkelijker begrijpen, zodat irritatie of spanning wordt voorkomen. We adviseren iedereen met een pup: meteen bellen en aan het werk. Het loont!

Paola Mulders (01 juli 2012)
Dankjewel Arnoud. Ik heb veel waardevolle adviezen en tips van je gekregen. Onze Jack Russell Chico is mede hierdoor een lieve en gehoorzame rustige hond. Groetjes, Paola.

Bonny Kalshoven (21 juni 2012)
Vorig jaar hebben wij een Engelse Bulldog pup gekocht, Bink. Wij wilden een privé puppy cursus volgen, voor persoonlijke aandacht. Arnoud heeft ons veel verteld over honden- en roedelgedrag tijdens de lessen. Hierdoor begrijpen wij onze hond beter. Wij zijn enorm blij dat wij de cursus bij Arnoud Busscher hebben gevolgd. Wij hebben een goede start gemaakt met Bink en een sterke band opgebouwd. Hier hebben wij alleen maar profijt van de komende jaren. Een absolute aanrader!
Bedankt Arnoud.

José (19 juni 2012)
Ik ben erg blij dat wij met onze 'asielpup' een puppy-privécursus bij Arnoud hebben gedaan. Zo kwamen wij in korte tijd heel veel te weten over het gedrag van (onze) hond en mens en konden we al onze specifieke vragen stellen. Het was precies wat we nodig hadden om met begrip en zelfvertrouwen onze hond op te voeden en te begeleiden. Heel leuk en leerzaam. We konden hem ook altijd bellen. Echt erg fijn om 'op maat' geadviseerd te worden.

Katrien Smets (18 juni 2012)
Dank je wel Arnoud, voor je waardevol advies. Door jou kreeg ik zicht op mijn twee opgroeiende doodle pups en kon ik zorgvuldig lezen wat ze van me nodig hebben en waar ik al dan niet moet optreden. Bijzonder verhelderend voor mij en mijn roedel … ;-)

Jazz (14 juni 2012)
Wij hebben de puppycursus van hondenspecialist Arnoud Busscher uit Almere gevolgd. Arnoud heeft ons veel uitgelegd over het gedrag van honden in het algemeen en de invloed van de mens. Op alle vragen die we Arnoud voorlegden, zowel in de praktijk als per mail, gaf hij een toepasbare oplossing die werkt!
De puppytraining is echt het geld waard. We hebben zoveel geleerd! Dat geeft rust, vertrouwen en versterkt op een soepele manier de band met je pup.

D. Korzelius (09 juni 2012)
Mede door de puppy-cursus van Arnoud, hebben wij een goede start kunnen maken met onze dove hond. Wat ons betreft een aanrader!

Marja Swaab (08 juni 2012)
Heb heel veel aan de lessen van Arnoud gehad en heb nog elke dag plezier van al zijn aanwijzingen en tips!

Claire (07 juni 2012)
Leer op een ontspannen manier je hond in zijn natuurlijke omgeving kennen. Gelijk in de praktijk leer je situaties te beoordelen en te genieten van het samenzijn met je hond. Arnoud is een topper!

Arnold en Wopke Snel (06 juni 2012)
Heel uniek: Arnoud loopt mee in het bos terwijl jij met je puppy loopt en kijkt wat er anders en beter kan en vertelt: het is een hond, dus we leren de hondentaal; let op staarthouding; deze zegt heel veel. Positief belonen. Afleiden als ze tegen andere mensen opspringt. Niet te bang zijn om haar los te laten lopen. Zij moet op jou letten, terwijl jij je wandeling maakt. Aanlijnen niet steeds op dezelfde plek, want anders wil ze niet terug komen.
Arnoud heeft zijn eigen unieke stijl. ERVAAR DIT!

B. van Gorkom (03 juni 2012)
Wij zijn nog bezig met een Puppy cursus bij Arnoud. We zijn ontzettend tevreden, hij legt je echt dingen uit over het gedrag van je hond, een privé les is gewoon heel fijn omdat je echt alle aandacht hebt en dus ook aan je hond kan geven. Een gewone puppy training richt zich echt op trucjes.. Arnoud is meer om te voorkomen dat er problemen ontstaan. Beter voorkomen dan genezen toch :) Wij raden hem al onze vrienden en kennissen aan!!

Machteld Hendriks (01 januari 2013)
Arnoud Busscher heb ik ingeschakeld nadat ik mijn Flatcoat Nescio van toen 4,5 maand 2,5 maand in huis had. Hij had een aantal gedragsproblemen waaronder blaffen bij het aanrecht. Inmiddels is hij 8 maanden en zijn in huis de ergste problemen verdwenen. Het bleek dat hij een aandachtsprobleem had wat weer te maken had met dominantieproblemen in huis. Ik heb de wandelingen en coaching als zeer prettig ervaren. Je krijgt zeer persoonlijke aandacht gericht op jouw hond en thuissituatie.

Yvonne Brouwer (09 november 2012)
Arnoud is gisteren bij ons geweest. Wij zaten met onze handen in het haar met onze bordercollie Mason van 6 maanden. Steeds happen en bijten naar ons. Nu de regels van Arnoud opgevolgd, negeren en laten schrikken als het niet werkt. Na 1 dag zien we al een totaal andere hond, veel rustiger en haast geen ongewenst gedrag meer. Arnoud, geweldig, ik wou dat wij eerder je hulp hadden ingeroepen.

Uitgelaten.nu (16 oktober 2012)
Als eerste wil ik Arnoud bedanken voor de leuke en leerzame 'gedrag van de hond' middag afgelopen zaterdag. Ik ben onlangs een honden uitlaatservice begonnen en Arnoud nodigde mij uit om deze middag mee te maken. Voor mij was het heel leerzaam en als ik de mensen zo om mij heen hoorde hebben die er ook wat van opgestoken. Arnoud nogmaals bedankt en ik hoop dat er meer van dit soort dagen komen.

Anita Eggenkamp (25 september 2012)
Heel enthousiast zijn wij over de manier waarop Arnoud ons geadviseerd en geholpen heeft met het probleemgedrag van Toeska. Toeska reageerde agressief (dominant, volgens ons) in allerlei voor haar nieuwe situaties en op onbekende personen en honden. Arnoud heeft haar bij ons thuis geobserveerd en ons laten zien dat het geen agressie was, maar dat ze reageerde vanuit angst. Arnoud heeft ons een verslag gestuurd en ons een therapie geadviseerd. Op zijn advies heeft Toeska gedurende een korte periode medicijnen gekregen om de ergste angst bij haar weg te nemen en haar zo beter om te leren gaan met voor haar moeilijke situaties. Aan ons heeft Arnoud geleerd de situaties beter in te schatten en gebruik te maken van de MasterPlus band om Toeska haar gedrag te kunnen doorbreken, zodat zij ons ander gedrag kon laten zien wat we dan vooral positief konden benaderen. Het ging al heel gauw goed met Toeska. Haar gedrag veranderde snel. Heel fijn vonden we het dat we met vragen via de mail altijd heel snel antwoord kregen van Arnoud. Inmiddels heb ik ook zijn cursus “Gedrag van de hond” gevolgd en ik voel mij nu zekerder in situaties met andere honden.
Wij kunnen weer volop genieten van Toeska en zij geniet meer van haar leventje met ons.

David Wijtemans (05 juni 2012)
Via de dierenarts hebben we Arnoud Busscher leren kennen. Ik had namelijk drie honden geadopteerd uit Spanje en het derde hondje zou een "probleemhond" zijn. Arnoud is twee maal bij ons op de boerderij langs geweest, ik heb een cursus bij hem gevolgd en we zijn een keer wezen wandelen. Daar heb ik heel veel van geleerd. In vijf minuten tijd spiegelde hij mij dat de rangorde binnen ons roedel anders is dan ik dacht!
Wat mij heel erg beviel aan hem was:
– Zijn rust en overzicht.
– Zijn opmerkzaamheid in details.
– Zijn benadering van ons als roedel in het geheel.
– Zijn uitnodiging om vragen aan hem te mailen, waar ik altijd antwoord op krijg.
– Zijn positieve en hartverwarmende bespiegelingen aangaande de honden.
– En bovenal; de bevestiging dat ik het goed doe (met enige subtiele correcties).
Ik heb in Arnoud een deskundig, liefde- en waardevol vertrouwenspersoon gevonden.

Ema Wilhelmus (04 juni 2012)
Woodstock onze vrolijke hyper enthousiaste kruising keeshond-jackrussel heeft last van verlatingsangst. Eigenlijk moet ik zeggen had, want vanaf het moment dat ik via de dierenarts in contact ben gekomen met Arnoud is het probleem onder controle. Hij heeft mij tijdens een persoonlijk consult laten zien hoe mijn eigen gedrag Woodstock beïnvloedt. Arnoud legt haarfijn de vinger op de zere plek. Met zijn analyse kan ik uitstekend uit de voeten. Woodstock blaft alleen nog als er iemand binnenkomt.

Edward P (03 juni 2012)
Wij hebben hele goede ervaringen met Arnoud Busscher. Onze vorige hond had gedragsproblemen en deze zijn met Arnoud's hulp nagenoeg helemaal opgelost. Daarom hebben we met onze huidige hond gekozen voor de privé puppycursus van Arnoud. Alle aandacht gaat naar jou en je hond uit. Daar hebben we veel van geleerd en we hebben er een goed luisterende en sociale hond aan over gehouden.

Geef een review

Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Deel jouw ervaring met anderen:

Zie je hieronder geen reacties? Lees hier dan hoe je reacties eenvoudig kunt activeren.

Doggo.nl

Doggo maakt gebruik van cookies voor het analyseren van onze bezoekers, social media en het tonen van advertenties. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close