Categorie: Hondenschool, Gedragstherapie

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg
Nederland
Telefoon: 06 46711626
Bezoek de website

Bekijk deze locatie op de kaart

Over PupClub

PupClub is de hondenschool voor Amsterdam, Haarlem en omstreken. Wij starten met hondjes vanaf 8 weken met ons PupClub Pakket. Het PupClub pakket bestaat uit lesblokken van steeds 12 weken waarin we de leer -en ontwikkelfases van pup tot volwassen hond heel gericht begeleiden. Zo werk je samen met je hondje naar een superbasis, waarin je pup leert wat hij van de wereld kan verwachten, en de wereld van hem! Heb je een hond die ouder is dan 8 weken? Dan start je na een kennismakingsles in een lesblok dat bij jullie past, óf je begint in de PupClub Sportschool (hoopers, crossfit, behendigheid, detectie). We bieden ook privéles, gedragsbegeleiding en we organiseren regelmatig workshops en lezingen.

 

Ervaringen met deze hondenschool

Ook jij kunt je ervaring met deze hondenschool delen

Tessa (17 maart 2013)
Zeer fijne hondenschool. Inmiddels met 5e cursus bezig met mijn Bullmastiff. Aardige instructrices en hoop geleerd.

Cindy Groenewegen van der Weijden (07 april 2012)
Ik doe hier de opleiding voor gecertificeerde hondenuitlaatservice... Ik ben erg tevreden over de opleiding.

Anneke (08 november 2011)
Zeer professionele training, consequent, vlot tempo, humor, liefde voor de hond, hele prettige begeleiding, kortom, de perfecte hondentraining op een groot veld met alle ruimte. Elke hond is welkom en elk baasje ook want die moet ook erg veel leren (in mijn geval althans). Soms confronterend maar oh zo nodig. Succes!!

Lex en Marjolein (06 november 2011)
Onze beagle van 1.5 jaar die gestresst bij ons kwam is uitgegroeid tot een leuke volgzame hond, wij waren de 5e op rij die haar kregen dus inprentingsfase redelijk gemist, kwam op de opleiding gestresst en kwijlend het veld op totaal vergeten wat we die week hadden geoefend, een teleurstellende ervaring na 32 jaar een hond te hebben gehad, waarvan 14 jaar een beagle, omgaan met andere honden is goed gelukt bij de hondencrèche doggiedog wij zijn na basis en vervolg1 begonnen met vervolg 2

Merel (02 november 2011)
Ik werk ook als hulp instructeur bij de Martin Gaus Spaarnwoude hondenschool. Alle rassen zijn hier hartstikke welkom.
Hondencreche DoggieDog, dat op hetzelfde terrein als dat van Martin Gaus Spaarnwoude is gevestigd, maar overdag is geopend, heeft wel een beleid waar niet alle rassen welkom zijn.

Celine (02 november 2011)
Hoi Iris, Ik ben ook zeer verbaasd. Ik werk als hulpinstructeur bij Spaarnwoude en alle honden zijn welkom!

Leontien (02 november 2011)
Hoi Iris, Ik ben helemaal verbaasd van jou reactie. Zelf heb ik een beagle, Bruno en die kan zijn neus niet van de grond houden. Inmiddels heb ik 3 cursussen gevolgd en bruno reageert heel positief op de klikker. Dus volgens mij ben je harstikke welkom met je beagle!

Iris (31 oktober 2011)
Niet alle hondenrassen worden toegelaten, omdat ze te moeilijk zijn (zoals beagles). Vind ik een slechte zaak!

Kanjer (30 oktober 2011)
Weer een cursus met succes afgerond bij Jacobien. Met 2 honden de basis en vervolg 1 gevolgd. Wat eerst een ongeleid projectiel was is nu een goed luisterende hond. Alle aandacht tijdens de lessen voor hond en baas, hier heel veel geleerd over het gedrag van mijn honden. En nu de cursus Rally O, ook al zoiets geweldigs om te doen. Deze hondenschool is zeer zeker een aanrader voor iedereen. Niet alleen als je problemen hebt met je hond maar ook om je hond beter te leren begrijpen.
Kanjer en Beer

Nienke en Boef (28 oktober 2011)
Wij hebben met onze Duitse staande vervolg II en III gedaan. Wat een fijne hondenschool! Duidelijke uitleg en je krijgt goede tips m.b.t. de opvoeding van je hond. Ze nemen de tijd voor alle vragen en de honden mogen aan het einde van de les nog even met elkaar spelen, erg leuk! Een echte aanrader dus!
Nienke en Boef

Anneke (28 oktober 2011)
Ik heb samen met mijn boerenfox Cinta de puppycursus, basiscursus en vervolg cursus 1 bij Hondenschool spaarnwoude gevolgt. Ze zeggen dat terriers niet te trainen zijn, maar die van ons luistert nu perfect ondanks dat ze heel enthousiast en speels is, kan ik haar nu overal los mee naartoe nemen. De lessen zijn voor hond en baasje ook nog eens heel erg leuk en behalve praktijk, krijg je ook theorieles om je hond beter te begrijpen. Echt een aanrader, ook als de hond al iets ouder is!

Fam Keizer (27 oktober 2011)
Prima begeleiding en hele leuke sfeer
Ook goede persoonlijke aandacht

Suzanne van der kolk (26 oktober 2011)
Heb zelf met mijn bulldog Bruce en kruising friese stabij Jessie de basiscursus gedaan bij de Martin Gaus hondenschool en dus nu de ralley O en funky dog training ook hier, echt helemaal super! Heb zelf heel erg veel geleerd over hondengewoontes en gedragingen en dit zie je ook aan Bruce en Jess!Nu heb ik de tools om ze beter te begeleiden in voor hun "rare" situaties!

Luna (24 oktober 2011)
Met onze hond Luna hebben wij de puppy, basis en vervolgcursus gedaan. Luna en wij vonden het erg leuk leerzaam en gezellig. Jacobien en Gerdien zijn goede cursusleiders.

Renate (24 oktober 2011)
Met mijn Beagle heb ik de puppycurcus, de curcus samenwerken en de vervolgcurcus 1 gevolgd.
In deze periode hebben zowel mijn hond als ik erg veel geleerd en wat ik ook heel belangrijk vind is dat er veel aandacht wordt besteed aan de lichaamstaal en verzorging van honden. Het is erg leuk om intensief met je hond bezig te zijn. Goede school voor zowel baas als hond.

Jip Tonglet (23 oktober 2011)
Door de methode van jacobien, heb ik mijn gedrag veranderd. Ik moest wel, want nu wordt er met me gespeeld en krijg ik nog snoepjes bovendien. Mijn bazen en ik genieten weer van elkaar en dat is te danken aan haar methode.

Sandra (23 oktober 2011)
Deze hondenschool is absoluut een aanrader. Ik en mijn beide herplaatsingshonden hebben veel baat bij de clicker-training. Het is een zeer positieve manier om de honden te trainen en ik merk dat ze het erg leuk vinden om ermee aan het werk te gaan. Jacobien is zeer betrokken en professioneel!

Marionne Koning (21 oktober 2011)
Ik heb Jacobien leren kennen vanwege gedragsproblemen van mijn hond Dolly. Jacobien is bij mij thuis gekomen en heeft mij de nodige adviezen gegeven. Ik begrijp mijn hond hierdoor beter, waardoor ik een nog betere band heb kunnen opbouwen met Dolly. Ik ben haar hier nog dankbaar voor.

Midas (21 oktober 2011)
Wij volgen inmiddels de tweede cursus met onze terriër-mix op deze school en zijn erg tevreden over de lesmethoden die hier worden gehandhaafd. Er wordt zorgvuldig naar het karakter van ieder hond afzonderlijk gekeken en zo nodig extra aandacht geschonken aan individuele problemen of vragen omtrent je hond. De staart van Midas draait overuren zodra hij uit de auto stapt en ziet waar we zijn! Groet, Sonja

BOOM! EXPERIENCE (21 oktober 2011)
Deze school kent een zeer persoonlijke benadering, zeer aardige, prettige instructrices met heel veel kennis van zaken!

Jim boet (21 oktober 2011)
Ben erg enthousiast over hondenschool Spaarnwoude. ben bezig met de basis cursus samen met Beau, en zie na twee lessen al veranderingen komen in gedrag van mijn hond. ga er zeker mee door.

Henk Olij en Annemiek van der Steen (20 oktober 2011)
Ik ben met onze Boerboel sinds april bij Jacobien in training, we hebben eerst de Puppy cursus gedaan vervolgens Vervolg 1 en nu 2. Wij hebben dit adres aanbevolen gekregen van de eigenaar van de kennel Swarte tulp Boerboele.
Bij heel veel scholen is men huiverig voor de Boerboel, Jacobien dus niet en wij zijn blij met het feit dat onze Indi een eerlijke kans krijgt bij deze school.
Met vriendelijke groet, Henk en Annemiek

Astrid van Kooten (20 oktober 2011)
Fay en ik hebben super veel geleerd; goede uitleg, enthousiaste manier van lesgeven en aandacht voor baas en hond: wij gaan zeker door!!

Leny van Ham (20 oktober 2011)
Een fijne school die op een leuke manier de baasjes als de honden trainen en erg goede resultaten bereiken

Joke hilbers (20 oktober 2011)
Na meerdere (puppie) trainingen en gehoorzaamheidscursussen, pas bij Jaqueline heel veel geleerd over de omgang met onze eigenwijze Bordercollie!! Hadden we deze school maar als eerste gevonden! Mooie combi van praktijk en theorie! Groet Mitchel Joke en Brett

Tirza (20 oktober 2011)
Super hondenschool. 3 cursussen gedaan naar volle tevredenheid. Persoonlijke aandacht is er ook voldoende en hulp bij alles wat je vraagt. Super!!

Ingrid (20 oktober 2011)
Super fijne hondenschool. De manier van lesgeven is heel relaxed voor alle partijen. Veel aandacht voor de honden met wat problemen. Op een gezellige en humoristische manier wordt er les gegeven, wij hebben er al enorm veel geleerd en kijken altijd weer uit naar de volgende les.

Mariska (20 oktober 2011)
Met mijn Bloedhond Juul de puppycursus en de basiscursus gevolgt. Veel goede handvatten gekregen hoe om te gaan met hondengedrag. Jacobien is een fijne lerares met veel kennis van alle rassen. Tijdens de lessen is er veel persoonlijke aandacht en de lessen zijn voor iedereen goed te volgen. Ik ben kritisch als het gaat om mijn hond en hoe men ermee omgaat en ik zou deze hondenschool iedereen van harte aanraden!!

Carlijn, Noodles en Beer (20 oktober 2011)
Met mijn oudste hond vroeger getraind bij een andere hondenschool, maar sinds de komst van mijn nieuwe pup overgestapt naar Martin Gaus Spaarnwoude en we willen nooit meer anders!
Kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht, op een positieve manier oefenen en een heel goed contact met de instructrices.
Wat voor hond je ook hebt, oud of jong, ik raad iedereen aan om hier een cursus te komen volgen!

Heidi en Sjuul (20 oktober 2011)
Ik volg ondertussen de 3e cursus...de dames zijn super enthousiast en ik (en uiteraard ook Sjuul) gaan iedere week weer met plezier naar ons klasje. Ik merk absolute vooruitgang in luisteren van Sjuul. Ik durf m nu al veel makkelijker los te laten lopen. De alombekende Hiiiiiieeeer van Jacobien en Sjuul komt vrolijk naar me toe...niet meer twijfelen...gewoon inschrijven op de Martin Gaus website...ik ben nog van plan paar klasjes te volgen..dus wie weet Tot ziens!
Groetjes ook van Sjuul

Judith (20 oktober 2011)
Onze doldwaze labrador Mylo is na de basiscursus bij Jacobien en assistentes een stuk rustiger geworden. We hebben er zo veel profijt van, en gaan snel beginnen met de vervolg cursus. De manier waarop er les gegeven word is erg leuk en voor iedereen begrijpbaar. Kortom wil je je hond ook beter begrijpen kom dan snel een kijkje nemen...!!!

Y (20 oktober 2011)
Met mijn koningspoedel-pup de basiscursus gedaan bij Jacobien en ben erg enthouisias geworden. Er wordt erg ontspannen en gezeliig maar vooral ook goed les gegeven. Inmiddels zit de 1e vervolg cursus erop en starten we volgende week met de 2e vervolg. Met mijn border-collie een workshop Canine-freestyle gevolgd bij Jacobien en ja ook daar enthousiast geworden. Volgende week start ik daar met de cursus doggy-dance. Kom, kijk en doe gezellig met ons mee...!

Andrea Meijer (20 oktober 2011)
Top School,
Puppy training gedaan erg leuk. Basis Cursus afgerond en hij is geslaagd,
Je krijg alle aandacht. Is de training afgelopen maar lukt er iets nog niet of heb je nog vragen, dan blijf je gewoon even langer en krijg je nog wat uitleg of eventueel andwoorden op vragen.
Vanaf zaterdag van start met de vervolg 1.. Gaan er altijd met veel plezier heen. En de hond is ook altijd erg blij als we weer heen gaan. Oftewel een aanrader..
Groetjes Andrea Meijer

Nicole en kees (20 oktober 2011)
Wij trainen bij Martin Gaus Hondenschool - Jacobien Nieuwenhuijzen. Wat een top trainster en gedragtherapeute. Wij hebben een Cairn Terrier met een gedragafwijking maar met haar hulp zijn we op de goede weg. We zijn meer dan blij en raden iedereen aan om hier te trainen.

Ger (20 oktober 2011)
Heb met een eigenwijze terrier de basiscursus gedaan, en heb er heel veel baat bij. De clickmethode is hetgene wat wij nodig hadden. Top!!!

Jilske (20 oktober 2011)
Ik vind deze hondenschool de beste hondenschool die er is! Mijn hond en ik hebben er veel plezier gehad met het volgen van de cursussen en we hebben er niet alleen plezier gehad, het is ook heel erg nuttig geweest. Mijn hond luistert nu 100x beter dan eerst. Dus het is gewoon heel erg leuk om een cursus te volgen, maar vooral om uw hond te laten zien we de baas is is het geweldig. De instructeurs zijn echt heel aardig. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik vond het super om te doen!

Zoë (20 oktober 2011)
Wij volgen al ruim een half jaar verschillende cursussen met onze lieve eigenwijze terrier. Het is een leuk team, die je veel en enthousiast leert hoe je met je hond samenwerkt.
Kan iedereen deze hondenschool aanbevelen. Gezellig en goed adres!

Gwen kops (20 oktober 2011)
De curcussen zijn erg goed geregeld en je krijgt ook veel persoonlijke aandacht!

Gera Matobo (20 oktober 2011)
Een prima hondenschool met heel enthousiaste en lieve eigenaresse en medewerkers. Ik heb er drie cursussen gevolgd waar niet alleen mijn hond heel veel geleerd heeft, maar ikzelf ook. De methode die gevolgd wordt is gebaseerd op positief belonen van goed gedrag, en vriendelijk corrigeren van ongewenst gedrag. Mijn hond is speels, actief, vriendelijk, en gedraagt zich prima. Martin Gaus Hondenschool Spaarnwoude zou ik zeker aanraden.

Diana Waagmeester (20 oktober 2011)
Ik heb net de basiscursus met mijn bordeauxdog van 4 maanden afgerond, Fijne en erg gezellig. Het is een zeer goede school en ook nog op een goede locatie. De mensen die de trainingen geven, zijn erg professioneel en enthousiast.De manier van positieve aanpak om honden dingen aan te leren werkt goed. Ik ga verder met vervolg 1 met mijn hond, ben super tevreden over deze school en raadt iedereen aan om hier je training te volgen.

Gerard Kolman (20 oktober 2011)
Uitstekend adres voor de opleiding. Ik kwam met een gepensioneerde hulphond die aan mij en ik aan hem moest wennen. Uitstekende begeleiding

Bianca (20 oktober 2011)
Ik heb net de basiscursus met mijn peruaanse naakthond afgerond, erg leuk en een aanrader voor iedereen, het is een geweldige leerschool voor hond en baas, de positieve aanpak om honden dingen aan te leren werkt fantastisch. Ook mijn waardering aan de mensen die de trainingen geven, zijn erg professioneel en altijd enthousiast. Ik ben nu met mijn andere hond een sport en speltraining begonnen, ben er super tevreden over en raadt iedereen aan, ga ook voor zo'n leuke training!!!!

Youri (20 oktober 2011)
Goede lesbegeleiding
Aardige leraren
Ga zo door!

Edith van Bergen (20 oktober 2011)
De puppycursus is prima maar vooral de basis training vind ik erg goed. Pittig 3,5 week 3 x per week maar dan ben je er ook echt thuis mee bezig. In een korte periode leert je hond (en jij) alle basis commando's. Les begint met theorie/uitleg in lokaal waarna uitvoering met hond op veld is. Je staat dus geen uur buiten de helft van de tijd niets te doen en je hond kan zich toch ook niet langer dan max. 30 min. concentreren. Dus een super methode en school! Ben nu al aan vervolg II begonnen.

Diana (20 oktober 2011)
We zijn nu al een paar maanden hier aan het trainen met onze puppy. Ze heeft echt ontzettend veel geleerd. Ze is nog erg jong maar luistert heel goed. En de baasjes hebben ook veel geleerd, honden zijn geen mensen en leren denken zoals je hond is een hele kunst! Jacobien is heel erg goed is al die kennis bijbrengen, helemaal top!!!

Mary ter horst (20 oktober 2011)
Prima school, goede begeleiding met tijd voor iedere hond (en baas). Beslist een aanrader.

Geef een review

Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Deel jouw ervaring met anderen:

Zie je hieronder geen reacties? Lees hier dan hoe je reacties eenvoudig kunt activeren.

Doggo.nl

Doggo maakt gebruik van cookies voor het analyseren van onze bezoekers, social media en het tonen van advertenties. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close