Categorie: Trimsalon, Hondenpension

Zuidereind 19a
3741 LG Baarn
Nederland
Telefoon: 035 5435745
Bezoek de website

Bekijk deze locatie op de kaart

Over Dierenpension Beukers

Dagopvang terwijl u werkt? Vakantie? Verhuizing? Ziekenhuisopname? Trimmen van uw hond? Uw huisdier is van harte welkom in Dierenpension Beukers te Baarn. Ruime, schone en nieuwe verblijven. Mooie speelweiden van ruim 4000 vierkante meter. Een professionele en liefdevolle verzorging, hoogwaardige voeding (Royal canin) staan garant voor een prettig verblijf van uw huisdier in ons pension in de Eemland polder. Sinds okt. 2011 eigen trimsalon, aangesloten bij ABHB. Gemakkelijk bereikbaar voor gasten in de omgeving Hilversum, Amersfoort, Bussem, Huizen, Utrecht en Amsterdam.

Ervaringen met dit hondenpension / deze trimsalon

Ook jij kunt je ervaring met dit hondenpension / deze trimsalon delen

Monique Floors (05 april 2013)
Onze hond Noa gaat altijd met veel plezier naar de dagopvang. Zij barst van de energie, maar wanneer ze weer opgehaald wordt en in de auto zit slaapt ze vrijwel direct. In de grote speelweide kan ze lekker haar energie kwijt en met de andere honden spelen. Ook met vakanties gaan onze hond en poes bij Beukers logeren. De verzorgsters zijn zorgzaam en lief voor de dieren.

Klazien Verboom (19 maart 2013)
Onze honden Charaa (zwitserse witte herder) en Didi ( duitse staande langhaar) komen al vanaf het begin van het bestaan naar de kennel. En iedere keer gaan ze weer kwispelend de kennel in. En onze 'duo penotti' is heerlijk moe als ze thuiskomen. We hebben altijd het gevoel dat er goed op hen gelet wordt, dat Jolanda en Floortje (en alle anderen) de honden goed kennen en zij plezier hebben in het werk. Kortom ze zijn voor ons onmisbaar!

Nathaly (18 maart 2013)
Sinds 5 jaar komt onze labrador Ollie 2 dagen per week in de dagopvang van dierenpension Beukers. Ze is altijd helemaal blij als ze naar binnen mag. Voor ons is het heel gemakkelijk. We kunnen Ollie zelf in een kennel plaatsen (alleen of met een andere hond) en op onze eigen tijd haar daar zelf weer ophalen. Het prettige is dat we niet afhankelijk zijn van tijden of medewerksters. Zo heeft de hond ook een leuke dag en is ze niet de hele dag alleen thuis. Als we op vakantie gaan gaat ze altijd naar t pension en heeft t daar heerlijk. Als je wil dat ze gewassen of getrimd wordt kan dat tijdens het verblijf. Wel zo makkelijk kost mij geen extra tijd.

Willeke (16 maart 2013)
Onze 2 honden hebben diverse keren bij Dierenpension Beukers gelogeerd. De ontvangst is allervriendelijkst en ook de honden hebben het er erg naar hun zin. Als we ze komen halen, zien ze er prima verzorgd uit en stralen uit dat ze het naar hun zin gehad hebben. Wat ons betreft wordt het de volgende keer weer Dierenpension Beukers!

Herma (16 maart 2013)
Wij hebben een slechte ervaring met dit pension. Onze twee honden, een teef en een reu zijn apart geplaatst omdat de reu ruzie zou hebben gehad. Ze hebben niet gezien met wie. Er was dus onvoldoende toezicht geweest. Bij het ophalen bleek dat hij onder de onverzorgde wonden zat. Zijn keel had wonden, zijn flanken en zijn onderbuik zat vol met best grote wonden. De pensionhouder had zelf antibiotica gegeven. We moesten dat weekend nog naar de dierenarts om hem te laten behandelen.

Fam van Zadelhoff (10 maart 2013)
Onze beide honden gaan met zoveel plezier naar dierenpension Beukers. De verzorging is erg goed. Ook worden de honden medisch in de gaten gehouden en behandeld/verzorgd waar nodig! De staf ook erg vriendelijk en begaan met de dieren. Een super adres!!

Hetty Hoekstra (10 maart 2013)
Dierenpension Beukers is een fantastisch pension en zorgt ook voor een uitstekende dagopvang. Mijn hond Bram gaat er graag drie dagen per week heen en heeft voorzover ik kan zien het goed naar zijn zin. Leuke jonge mensen, die met hart en ziel voor de honden zorgen.

Annuska vittali (10 maart 2013)
Een geweldig dierenpension. De honden hebben het zo naar hun zin daar. Maar ja dat kan ook niet anders met zo veel speelweides. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij en niet te lui om het geheel fris en schoon te maken. Ik kan jullie zeggen uit naam van de honden dat jullie toppers zijn. Tot snel, Lucky en Bing.

Joop, Debby & Laika (07 maart 2013)
Onze kruising Chihuahua-Dwergpincher gaat met veel plezier naar Beukers als de baasjes werken. Ze wordt met veel liefde opgevangen, speelt met alle honden, groot en klein en staat 's ochtends - bijzonder voor een bijzonder aanhankelijk hondje - al te kwispelen als ze weer naar binnen mag. De ideale oplossing voor ons en ook heel plezierig voor onze hond. Flexibel, snel van antwoorden, en de opvang zelf is verzorgd en heel schoon. Super!

Fleur de Korte (05 maart 2013)
Onze hond Paco gaat altijd met heel veel plezier naar Beukers toe. Hoe hij wordt opgevangen door de dames die daar werken echt geweldig. Zeer veel kennis en ervaring. Echt Top!!

Stephanie Kies (05 maart 2013)
Geweldige opvang van onze labrador Tommy door een team van professionals die met veel liefde en aandacht regelmatig zorg voor hem dragen. Kwispelend naar binnen en blij (en lekker schoon gewassen) bij terugkeer.
En voor Tommy is het iedere keer ook thuiskomen daar de fam. Beukers ook een grote reputatie heeft op het gebied van het fokken van labradors en wij Tommy via hun honden hebben mogen verwelkomen.
Dus op alle gebieden een zeer verdiende 10!

H.A. v.d. Steeg (04 maart 2013)
Fijn pension waar mijn Mechelse Herder graag naar toe gaat. De ontvangst aan de balie is vlot en vriendelijk. Reserveringen worden direct via e-mail bevestigd. Je weet dat je hond het daar goed heeft!

Angeline de Koning en Julio Romer (04 maart 2013)
Wij zijn heel erg tevreden over Dierenpension Beukers. Onze hond brengen wij met een gerust hart een aantal dagen per week naar de dagopvang. Professioneel, vriendelijk, geduldig en zorgzaam personeel. De eigenaren zijn ook heel erg aardig en betrokken en erg flexibel o.a mbt verzoeken halen/brengen. Al met al helemaal top wij hopen nog lang onze hond bij Beukers te mogen brengen.

Maarten Vergeer (03 maart 2013)
Wij maken geregeld gebruik van de faciliteiten van Beukers. Vooral als wij een dagje iets doen waarbij de hond niet mee kan. Waarschijnlijk vindt hij het helemaal niet erg dat hij niet mee mag, want volgens ons heeft hij het reuze naar zijn zin met z'n viervoetvriendjes bij Beukers. Ideaal dat de honden al vanaf half 7 gebracht kunnen worden trouwens. Ook als de hond iets mankeert weten Zeger en Wilma wel raad.

Familie Goemans (03 maart 2013)
Een goed adres voor onze teckel Lotje. Ze ging kwispelend met haar staart mee, ondanks dat het de eerste keer was en kwam vrolijk weer naar huis.

Fam. Oudendorp (03 maart 2013)
Prima plek voor onze hond. Zowel voor dagopvang als vakantie periode. Joe komt graag en ziet er goed uit als wij haar ophalen. Wij blijven zeker gebruik maken jullie dierenpension.

Jacco Brand (03 maart 2013)
Mijn Drentsche Patrijs, Bloom, gaat regelmatig naar Beukers als ik een paar dagen naar het buitenland reis. Wat me opvalt, is dat ze altijd zeer verzorgd terugkomt en er ook altijd met veel plezier naartoe gaat. Het pension is erg netjes en schoon. De verzorgsters die er werken zijn allemaal even vriendelijk en ondanks dat het een groot pension is, weten ze altijd dingetjes over de hond te vertellen. Beukers is wat mij betreft echt een aanrader!

Lanja & Bart (03 maart 2013)
Onze hond Macho heeft snel last van allergie wanneer hij verkeerde brokken of snacks krijgt. Wij gingen dan ook op zoek naar een zorgvuldig pension dat Macho daadwerkelijk die brokken geeft die wij meegeven. Macho is er tot nu toe twee keer geweest en kwam allergievrij en kwispelend naar buiten. Eenmaal thuis ging hij weer gewoon over in het ritme van de dag. Allemaal tekens voor ons om Macho vaker met gerust hart bij pension Beukers te kunnen achterlaten.

Marja de Roos en Wim Teunisse (02 maart 2013)
Lieve attente dierenverzorgers die goed hun best doen om het onze bijna 20 jarige kat perfect naar de zin te maken. Onze kat komt meerdere malen per jaar "all inclusive" en keert steeds goed verzorgd terug. Geen sprake van stress oid en dat op die leeftijd. De verblijven zien er goed uit, zijn verwarmd en de dieren kunnen desgewenst naar buiten. Een aanrader voor ieder die een goed tijdelijk logeeradres zoekt.

Wim en Trudy van Soeren (02 maart 2013)
Wij brengen onze Beau en Luna regelmatig naar het pension, en zijn zeer tevreden! Vandaar onze "dikke" 10 als beoordelingscijfer! De medewerkers zijn zeer vriendelijk en betrokken. Ook alle lof voor Floortje, ze weet ons ragebolletje perfect te fatsoeneren! Je merkt gewoon dat er met liefde wordt omgegaan met de aan hen toevertrouwde dieren. Ja, onze dames vinden het helemaal geen straf om zo af en toe te mogen logeren bij jullie! Integendeel zelfs! Het is elke keer weer een "feestje"!

Linda ten Hove (02 maart 2013)
Flexibel, altijd vriendelijk en de hond gaat er kwispelend naar binnen om zonder om te kijken met de medewerkster mee te huppelen. Ik laat Lady met gerust hart achter in de handen van de medewerkers van dit pension.

Familie Noordanus (02 maart 2013)
Een top pension! Onze hond Bob gaat er tijdens onze vakantie graag naar toe. Hij is al blij bij binnenkomst, maar gelukkig ook als wij hem komen halen. Hij ziet er weer schoon en tevreden uit. Een tip, laat je hond hier tijdens de vakantie trimmen. Dan hij is hij niet alleen schoon en fris maar ziet er ook nog tip top uit. Bedankt weer Floortje.

A.Schilling (02 maart 2013)
Dierenpension Beukers is een fijne plek om je hond onder te brengen als je zelf op vakantie gaat. Door de grote betrokkenheid van de medewerkers en hun voelbare liefde voor de dieren ga je zelf met een heel gerust hart op pad! Ik kan dit pension iedereen aanbevelen!

Familie van Oort (02 maart 2013)
Onze hond is hier al meerdere keren geweest. Hij was eerst naar een ander pension geweest waar hij niet een aantal keer per dag lekker kon rennen. Hier kwam hij helemaal niet gelukkig van terug. Bij Beukers komt hij elke keer uitgeput en tevreden terug! Als we hem brengen, heeft hij al geen interesse meer in ons op het moment dat hij het gebouw ziet :-) Bovendien komt hij prachtig schoon gewassen thuis. Een fijn adres om met een fijn gevoel je dier achter te laten!

T. Neve (01 maart 2013)
Prima pension! Onze hond gaat met veel plezier. Als we hem brengen vindt hij het leuk en hij komt in prima conditie terug.

Mirjam Meijer (01 maart 2013)
Onze hond Jip komt al 7 jaar bij de fam. Beukers. Iedere keer wordt ze met open armen ontvangen. De medewerkers weten precies hoe Jip in elkaar zit en gaan op een liefdevolle manier met haar om. En na een bezoek komt ze moe en voldaan weer thuis! Wij hebben andere ervaringen met dierenpensions en die waren niet positief. Onze Jip blijft een vaste gast bij Beukers!!

Ellie muys (01 maart 2013)
Onze lieve hond Jack gaat veel naar de dagopvang en met vakantie naar Beukers. Alleen maar lof. Niets is teveel en Jack gaat er met veel plezier heen. Dhr Beukers weet ook veel en geeft je raad en lieve verzorging. De honden zijn veel buiten wat erg fijn is.

Saskia (01 maart 2013)
Onze hond gaat hier altijd naartoe wanneer wij op vakantie gaan. Hij vindt het hier echt leuk en hij komt moe, schoongewassen, goed verzorgd en voldaan terug. De medewerkers zijn professioneel en als je hem wat vaker brengt, kennen ze je hond ook echt. Ik ben zeer tevreden!

Middelweerd (01 maart 2013)
Onze hond komt al jaren bij het dierenpension Beukers. Dit verloopt altijd fantastisch. Onze hond gaat er vol enthousiasme heen en komt altijd schoongewassen, opgewekt en gezond terug

Simone en Banjo (01 maart 2013)
Als ik de auto op de parkeerplaats parkeer, begint Banjo al enthousiast te springen. Hij geniet van de opvang en komt telkens moe en tevreden thuis. Hij is er helemaal op z'n plek. Hij is er gewoon lekker hond. Spelen, rennen, slapen en eten. Niet te vergeten af en toe een knuffel, want de medewerkers zijn lief en kundig. Ik breng hem altijd met een gerust hart weg!

Theo Zijl (01 maart 2013)
Heel goed. Onze hond gaat er altijd graag naar toe en komt goed verzorgd naar huis.

Judith (01 maart 2013)
Wij zijn zeer tevreden over dierenpension Beukers. Onze hond ziet er altijd goed uit als we haar komen ophalen en is erg vrolijk. De mensen die er werken zijn ook erg aardig en beantwoorden al je vragen. Bij onze volgende vakantie weten wij al waar onze hond vakantie gaat vieren; Dierenpension Beukers!

Dennis (01 maart 2013)
Ik ben erg tevreden over dit pension. Wij brengen onze hond er wekelijks heen. Openingstijden zijn erg ruim. De reactiesnelheid op mail is beter dan uitstekend en dat ze op Facebook zitten is ook erg leuk. Verder is het altijd erg schoon en is het personeel, als ik ze zie, altijd vriendelijk. Idee: hang een webcam (of meerdere) op zodat de hondeneigenaren hun hond kunnen bekijken in de speelweiden buiten.

Esther (16 februari 2013)
Zeer tevreden over dit pension, goede service, veel liefde voor de dieren, goede kennis van zaken. De grote speelweiden vinden wij top. Wij hebben een hond die veel beweging nodig heeft en dat kan hier meer dan genoeg. Onze hond gaat er altijd vrolijk heen en komt in goede en vrolijke conditie terug.

Ad (13 februari 2013)
Wij zijn heel tevreden over dit pension. Wij zijn een gezin met twee kinderen, een kat en een hond. Twee keer per jaar maken wij gebruik van dit fijne pension. Onze hond krijgt al een paar jaar medicijnen, dit geven ze zonder hier iets voor te rekenen. Ook onze kat met dieetvoer is geen probleem. De grote speelvelden vinden wij erg fijn, het nadeel is dat ze soms wat vies worden, we laten haar daarom altijd wassen, dit vindt onze hond geweldig. Dit pension is echt aan te raden.

Jolanda Ninaber (25 januari 2013)
Leuk pension, onze hond gaat er altijd met veel plezier naar toe. Wordt altijd erg enthousiast als ze naar binnen gaat bij het pension en kijkt dan niet meer naar ons om. Erg fijn dat de honden 2x daags 1,5 uur buiten mogen spelen met een groepje honden.

Geef een review

Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Deel jouw ervaring met anderen:

Zie je hieronder geen reacties? Lees hier dan hoe je reacties eenvoudig kunt activeren.

Doggo.nl

Doggo maakt gebruik van cookies voor het analyseren van onze bezoekers, social media en het tonen van advertenties. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close