Doggo.nl op Facebook Doggo.nl op Twitter Doggo.nl op YouTube

Doggo.nl
Seminar Daniel MillsAssociation for pet behaviour, coaching en trainingPraktijkspeurenSeminar Alexa Capra

Adverteren op Doggo.nl

Bezoekersstatistieken

Doggo.nl ontvangt maandelijks 280.000 pageviews en meer dan 75.000 bezoeken. Omdat wij veel investeren in zoekmachineoptimalisatie lopen deze aantallen zelfs maandelijks op.

De mogelijkheden

  • Een product of dienst kan onder de aandacht gebracht worden middels de maandelijkse prijsvraag of door het ter beschikking stellen van gratis kennismakingspakketten. De enige kosten voor jouw als adverteerder zijn de inkoopprijs van de producten en de verzendkosten.
  • Social media: Doggo.nl is actief op Twitter, Facebook en Hyves. Prijsvragen en acties op de site worden altijd via social media onder de aandacht gebracht. Daarmee wordt een grote doelgroep bereikt.
  • Doggo baseert advertentietarieven op basis van een afgesproken bedrag per pageview. Afname vanaf 100.000 pageviews bij bannerplaatsing. Bij grotere afname is een bundelkorting mogelijk.
  • Opname in de Doggo-nieuwsbrief.
  • Ook is het mogelijk om met tipvermelding helemaal bovenaan de pagina's met zoekresultaten geplaatst te worden. Heb je bijvoorbeeld een Jack Russell Terriër kennel, dan kunnen wij jouw vermelding bovenaan deze pagina plaatsen.
  • Doggo.nl maakt deel uit van deze advertentienetwerk: Google Adsense

Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.
Wij zijn bereid mee te denken en een passende oplossing te bieden.

Uitgesloten

Indien er aanwijsbare redenen zijn dat een bedrijf respectloos met dieren omgaat, weigeren wij hier een platform voor te bieden en is adverteren niet mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan: honden puur uit winstbejag fokken zonder oog te hebben voor dierenwelzijn of honden structureel trainen met fysieke correcties. Doggo.nl wil niet in verband gebracht worden met bedrijven die negatief in de publiciteit staan door hun slechte behandeling van dieren. Lees hier meer over de voorwaarden.

Meer weten?

Stuur dan een bericht sturen naar: adverteren@doggo.nl

Kijk voor meer interessante artikelen op Doggo.nl © Copyright Doggo.nl