Prijsvraag van deze maand

Prijsvraag

Kynomassage1x Workshop Massage en balans voor je oudje! ter waarde van € 85,00

Je oudere hond masseren is absoluut geen overbodige luxe. Massage prikkelt het perifere zenuwstelsel en zorgt ervoor dat de prikkelgeleiding naar het centrale zenuwstelsel adequaat blijft verlopen. In het centrale zenuwstelsel gebeurt er meer, hersenbanen worden gestimuleerd actief te blijven, het systeem van hormonen en neurotransmitters krijgt een boost en spieren worden aan het werk gezet. Balansoefeningen activeren de bewegingszin (proprioceptie) en zorgen ervoor dat een hond zijn lichaam goed in balans blijft gebruiken. In deze workshop leer je een massage en aantal balansoefeningen speciaal gericht op de oudere hond.
Aangeboden door www.kynomassage.nl

Rodi3x Rodi Snackpakket

Alle Rodi producten worden gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zijn niet alleen praktisch in het gebruik, maar zijn bovenal gezond én lekker! Bovendien voldoet Rodi aan hoge internationale standaarden op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Inhoud van het snackpakket; Rodi Exclusive Schapenvet, Rodi Exclusive Treat, Train and Travel, Rodi Exclusive Meatsticks en Rodi Classic Worst Kip & Kaas. Rodi vind je zowel in de dierenspeciaalzaak als (in beperkte mate) in de supermarkt.
Gratis de nieuwste voedingslijn van Rodi uitproberen? www.Raw4Dogs.nl

3x Yarrah Organic Petfood Verwenpakket

YarrahDeze maand kun je 3 verwenpakketten Yarrah Organic Petfood winnen. Yarrah is de enige Nederlandse producent met een compleet biologische lijn honden- en kattenvoer. Het pakket bestaat uit lekkere krokante brokken, gezonde hondenbiscuittjes, kauwstaafjes met 93% rundvlees en diverse soorten natvoer.
Ga voor meer informatie naar: www.yarrah.com

3x Feestpakket met gedroogde snacks

HondjekoekHondjekoek.nl stelt deze maand 3 heerlijke feestpakketten beschikbaar voor de hond! Deze webshop heeft een groot assortiment natuurlijke voeding zoals gezonde gedroogde snacks, KVV, geperste brokken en nog veel meer voor jouw hond! Hondjekoek.nl is ook te volgen op Facebook

Hoe kun je winnen?

Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de prijsvraag.

Prijsvraag: Welke kleine dieren kunnen de ziekte van Weil overdragen op honden?

Tip: het antwoord vind je hier.

  • Jouw gegevens

    NB: Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Prijzen van deze maand

    Naar welke prijs gaat jouw voorkeur uit?
  • Voorwaarden

  • Deelname aan de prijsvraag houdt in dat je je automatisch aanmeldt voor de Doggo-nieuwsbrief. Hierin wordt tevens bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de prijsvraag. Afmelden kan daarna uiteraard altijd nog.