Prijsvraag van deze maand

Prijsvraag

1x Privéles Kynomassage®

KynomassageKynomassage is meer dan alleen masseren. Op basis van een uitgebreide lichaamsanalyse en in communicatie met de hond, leer je in de privéles een ontspanningsmassage toe te passen op je eigen hond. Massage is goed voor gedrag, gezondheid én sport en elke hond is daarom welkom.

3x Snackpakket van Meat & Bones

Meat&BonesOverheerlijke snacks, houdbare voedingen, (graanvrije) brokken en nog veel meer honden en katten benodigdheden ga je naar Meat & Bones! Wij versturen ook in Nederland, uitgezonderd diepvriesartikelen en enkele regio gebonden artikelen. Graag tot ziens in onze webshop www.meatandbones.nl!

3x het langverwachte boek bat 2.o

Bat 2.0Of je nu reactief gedrag van je hond wilt ombuigen of wilt voorkomen, Grisha Stewart leert je met BAT nadenken over de functie die het gedrag van je hond heeft. Beter begrip leidt tot betere communicatie en zo kun je je pup helpen zich te ontwikkelen tot een hond die goed in zijn vel zit, of een oudere hond helpen ongewenst gedrag om te zetten in sociaal aanvaardbaar gedrag. Kijk hier voor meer informatie of like het boek op Facebook.

Hoe kun je winnen?

Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de prijsvraag.

Prijsvraag: Welke Indiase wetenschapper doet onderzoek naar het gedrag van straathonden?

Tip: het antwoord vind je hier.

  • Jouw gegevens

    NB: Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Prijzen van deze maand

    Naar welke prijs gaat jouw voorkeur uit?
  • Voorwaarden

  • Deelname aan de prijsvraag houdt in dat je je automatisch aanmeldt voor de Doggo-nieuwsbrief. Hierin wordt tevens bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de prijsvraag. Afmelden kan daarna uiteraard altijd nog.