Prijsvraag van Augustus

3x Yarrah Organic Petfood Verwenpakket

YarrahDeze maand kun je 3 verwenpakketten Yarrah Organic Petfood winnen. Yarrah is de enige Nederlandse producent met een compleet biologische lijn honden- en kattenvoer. Het pakket bestaat uit lekkere krokante brokken, gezonde hondenbiscuittjes, kauwstaafjes met 93% rundvlees en diverse soorten natvoer.
Ga voor meer informatie naar: www.yarrah.com

1x Set WashBar producten

MetisoAlle WashBar producten zijn 100% natuurlijk, ze zijn ideaal voor de dagelijkse verzorging van je hond en houden de huid en vacht gezond en vrij van teken en vlooien. Deze shampoo’s zijn heel geschikt voor honden met een gevoelige huid of huidproblemen. Vanaf nu verkrijgbaar in Nederland op Metiso.nl. Bezoek onze website voor meer informatie en registreer je voor extra kortingen.

EKO4petz3x K9 Connectables Set van EKO4petz

Deze bijzondere hondenspeeltjes zijn allemaal met elkaar te combineren, samen vormen ze een grote voerpuzzel. Maak nu kans op een complete set van de K9Connectables. Deze set wordt beschikbaar gesteld door EKO4petz.

Hoe kun je winnen?

Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de prijsvraag.

Prijsvraag: Wat is de coping strategie van jouw hond?

Tip: het antwoord vind je hier.

  • Jouw gegevens

    NB: Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Prijzen van deze maand

    Naar welke prijs gaat jouw voorkeur uit?
  • Voorwaarden

  • Deelname aan de prijsvraag houdt in dat je je automatisch aanmeldt voor de Doggo-nieuwsbrief. Hierin wordt tevens bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de prijsvraag. Afmelden kan daarna uiteraard altijd nog.