Prijsvraag van September

Prijsvraag

1x Online Training Hondenfotografie met je Smartphone t.w.v. € 174,-

Je bent aan het wandelen, de zon komt op, je ziet de dauwdruppeltjes op het gras en je hond rent blij met zijn tennisbal door het veld. Het perfecte moment om een mooie foto te maken. Je pakt je smartphone en klikt. Thuisgekomen wil je de foto delen op Facebook. Aargh! Je hond is onscherp, zijn poten staan er niet op, de zon is flets en de horizon staat scheef. Je verwijdert de foto maar…

Doe mee aan Online Training Hondenfotografie met je Smartphone, zodat je precies weet hoe je de mooiste en leukste foto’s maakt van je hond. Gewoon met je smartphone.

1x Privéles Kynomassage®

KynomassageKynomassage is meer dan alleen masseren. Op basis van een uitgebreide lichaamsanalyse en in communicatie met de hond, leer je in de privéles een ontspanningsmassage toe te passen op je eigen hond. Massage is goed voor gedrag, gezondheid én sport en elke hond is daarom welkom.

3x Snackpakket van Meat & Bones

Meat&BonesOverheerlijke snacks, houdbare voedingen, (graanvrije) brokken en nog veel meer honden en katten benodigdheden ga je naar Meat & Bones! Wij versturen ook in Nederland, uitgezonderd diepvriesartikelen en enkele regio gebonden artikelen. Deze maand kun je een cadeaubon met kortingscode t.w.v. €20,-. Je betaalt ook géén verzendkosten!
Graag tot ziens in onze webshop www.meatandbones.nl!

Hoe kun je winnen?

Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de prijsvraag.

Prijsvraag: Welke sociale gedrag laten hond vaak tijdens spel zien?

Tip: het antwoord vind je hier.

  • Jouw gegevens

    NB: Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Prijzen van deze maand

    Naar welke prijs gaat jouw voorkeur uit?
  • Voorwaarden

  • Deelname aan de prijsvraag houdt in dat je je automatisch aanmeldt voor de Doggo-nieuwsbrief. Hierin wordt tevens bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de prijsvraag. Afmelden kan daarna uiteraard altijd nog.