Prijsvraag van deze maand

Prijsvraag

1x Privéles Kynomassage®

KynomassageKynomassage is meer dan alleen masseren. Op basis van een uitgebreide lichaamsanalyse en in communicatie met de hond, leer je in de privéles een ontspanningsmassage toe te passen op je eigen hond. Massage is goed voor gedrag, gezondheid én sport en elke hond is daarom welkom.

3x Snackpakket van Meat & Bones

Meat&BonesOverheerlijke snacks, houdbare voedingen, (graanvrije) brokken en nog veel meer honden en katten benodigdheden ga je naar Meat & Bones! Wij versturen ook in Nederland, uitgezonderd diepvriesartikelen en enkele regio gebonden artikelen. Graag tot ziens in onze webshop www.meatandbones.nl!

3x 5 stuks Smølke Vers Gestoomde Maaltijden

SmolkeNieuw in het Smølke assortiment: Smølke Vers Gestoomde Maaltijden! Smølke Vers Gestoomde Maaltijden zijn een echte verwennerij en een perfecte aanvulling op het dagelijkse menu óf als complete dagelijkse maaltijd. De maaltijden kunnen zo worden gegeven, maar ook lichtjes worden opgewarmd in magnetron voor de echte lekkerbekken. Variëren is nog nooit zo leuk, lekker of gemakkelijk geweest! Proberen? Vraag hier een gratis verjaardagsmaaltijd aan.

Hoe kun je winnen?

Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de prijsvraag.

Prijsvraag: Welk wetsartikel (APV) zegt iets over loslopende honden?

Tip: het antwoord vind je hier.

  • Jouw gegevens

    NB: Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Prijzen van deze maand

    Naar welke prijs gaat jouw voorkeur uit?
  • Voorwaarden

  • Deelname aan de prijsvraag houdt in dat je je automatisch aanmeldt voor de Doggo-nieuwsbrief. Hierin wordt tevens bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de prijsvraag. Afmelden kan daarna uiteraard altijd nog.