Doggo.nl op Facebook Doggo.nl op Twitter Doggo.nl op YouTube

Doggo.nl
Seminar Daniel MillsAssociation for pet behaviour, coaching en trainingPraktijkspeurenSeminar Alexa Capra

In januari geven we 12 prijzen weg!

Prijsvraag

3x 5 kg BugsforPets

BugsforPetsHallo! Even voorstellen, wij zijn BugsforPets. Een oer-Nederlands familiebedrijf dat alles over diervoeding op basis van insecten weet. Insecten zijn gezond, licht verteerbaar en bevatten veel belangrijke voedingstoffen. Wist je dat insecten bijdragen aan de gezondheid van je trouwe viervoeter? Wist je dat insecten dezelfde eigenschappen als vlees bevatten? Het is daarom een supergoeie vleesvervanger. Wij houden hier ons sinds 2013 mee bezig en inmiddels zijn wij het eerste bedrijf in Europa dat hondenbrokken op basis van insecten uitbrengt. Daar zijn we trots op. Mensen gaan steeds bewuster om met voeding. Met insecten, boordevol eiwitten en vetten, leveren wij een bijdrage aan de wereld van morgen. Help je ook mee?

3x Prins Cadeaubox

Prins PetfoodsKennismaken met de 100% natuurlijke voeding van Prins Petfoods? Win een Prins Cadeaubox! Wat zit er allemaal in de cadeaubox?

  • Een zak Prins geperste brokvoeding voeding op maat. (3 Kg),
  • Een Prins NatureCare worst, een verantwoorde afwisseling op de dagelijkse voeding en ideaal als traktatie of beloning tijdens de training,
  • Een boekje met leuke speltips: de cadeaubox is namelijk te gebruiken voor allerlei leuke activiteiten met je hond!

3x Snackpakket van Meat & Bones

Meat & Bones Overheerlijke snacks, houdbare voedingen, (graanvrije) brokken en nog veel meer honden en katten benodigdheden ga je naar Meat & Bones! Wij versturen ook in Nederland, uitgezonderd diepvriesartikelen en enkele regio gebonden artikelen. Graag tot ziens in onze webshop!

3x 5 stuks Smølke Vers Gestoomde Maaltijden

SmølkeNieuw in het Smølke assortiment: Smølke Vers Gestoomde Maaltijden! Smølke Vers Gestoomde Maaltijden zijn een echte verwennerij en een perfecte aanvulling op het dagelijkse menu óf als complete dagelijkse maaltijd. De maaltijden kunnen zo worden gegeven, maar ook lichtjes worden opgewarmd in magnetron voor de echte lekkerbekken. Variëren is nog nooit zo leuk, lekker of gemakkelijk geweest! Proberen? Vraag hier een gratis verjaardagsmaaltijd aan.

Hoe kun je winnen?

Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de prijsvraag.

Prijsvraag: Hoeveel mensen hebben in 2016 Doggo.nl bezocht?

Tip: het antwoord vind je hier

Jouw gegevens

NB: Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Jouw gegevens

Naar welke prijs gaat jouw voorkeur uit?

Je mag meerdere opties aanvinken.

BugsforPets
Prins Cadeaubox
Snackpakket van Meat & Bones
Smølke Vers Gestoomde Maaltijden

Waar ken je Doggo van?

Flyer
Tijdschrift
Google
Getipt via vrienden/familie
Facebook / Twitter
Animal Event
Ik heb de Doggomobiel zien rijden
Anders

Voorwaarde

Deelname aan de prijsvraag houdt in dat je je automatisch aanmeldt voor de Doggo-nieuwsbrief. Hierin wordt tevens bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de prijsvraag. Afmelden kan daarna uiteraard altijd nog.

Ja, ik ga akkoord met deze voorwaarde.

Kijk voor meer interessante artikelen op Doggo.nl © Copyright Doggo.nl