Zorg voor Huis en Dier Rhenen

Categorie: Uitlaatservice, Anders

Van Bentheimhof 63
3911 JN Rhenen
Nederland
Telefoon: 06 51664902
Bezoek de website Dit is mijn bedrijf. Gegevens wijzigen

Over Zorg voor Huis en Dier Rhenen

Werkgebied: Rhenen, Achterberg, Veenendaal, Wageningen, Kesteren, Ochten, Lienden en Elst(ut) Zorg voor Huis en Dier de volgende diensten aan:

Hondenuitlaatservice

Heeft u geen tijd om uw hond uit te laten door bijvoorbeeld werk of een dagje weg, dan komt Zorg voor Huis en Dier dit graag voor u doen. Mijn uitlaatservice bestaat voornamelijk uit individuele wandelingen. Dit houdt in dat ik alleen met uw hond(en) wandel. U kunt zelf de keuze maken uit een korte of lange wandeling. De hond(en) kan bij mij in de auto om naar het bos te gaan maar we kunnen ook een wandeling bij u in de buurt maken. Zorg voor Huis en Dier kan elke type hond van alle leeftijden meenemen voor een wandeling, dus ook de puppy’s, senioren en honden met gedragsproblemen.

Dierverzorging aan huis

Zorg voor Huis en Dier komt bij u thuis om professioneel en liefdevol uw dieren te verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u op vakantie of een weekendje weg gaat, een werkreis maakt of een ziekenhuisopname krijgt. Ik verzorg de meest verschillende dieren zoals honden, katten, konijnen, vogels, kippen, geiten en paarden. Voor mij is het belangrijk dat ik genoeg aandacht aan uw dier kan besteden. Ik geef uw dier elke dag voer en vers water en ik maak kattenbakken, kooien en stallen schoon. Daarnaast geef ik natuurlijk ook medicatie. Door mijn ervaring kan ik alle soorten medicatie geven, inclusief insuline spuiten bij Diabetes Mellitus (suikerziekte). Als laatste geef ik uw dier natuurlijk de nodige aandacht en knuffels indien gewenst. Zorg voor Huis en Dier geeft uw dier professionele zorg en aandacht terwijl hij of zij in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven.

Geef een review

Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Deel jouw ervaring met anderen:

Locatie