Dogs4walk.nl

Categorie: Uitlaatservice

Rooseveltlaan 89
6191 VZ Beek
Nederland
Telefoon: 06 46182819
Bezoek de website Dit is mijn bedrijf. Gegevens wijzigen

Over Dogs4walk.nl

In de huidige maatschappij waarbij men meestal genoodzaakt is om met 2en te werken heeft men vaak de problemen dat men net zoals kinderen ook een oplossing moet vinden voor honden. Uit deze behoefte is Dogs4Walk zijn diensten gestart. Vaak wil men toch de sociale gezelschap van een hond of ander dier maar door de werkzaamheden wat men uitvoert vaak geen tijd om met de hond te wandelen tussen de werkzaamheden door. In dit geval zou men ervoor kunnen kiezen om een honden uitlaat service in handen te nemen die deze werkzaamheden voor u uit handen kan nemen met oog op professionaliteit.

Dogs4walk bied hierin enkele oplossingen. Zo kan men kiezen voor verschillende dagdelen en verschillende lengtes van wandelingen. De een heeft een grote hond die veel beweging nodig heeft waarbij men zou kunnen kiezen voor een wandeling van 30 minuten. De andere kiest ervoor alleen de hond uit te laten tussen de middag en kiest daarbij voor een kwartier wandelen. Zo kunt u bij onze tarieven de verschillende mogelijkheden bekijken.

Tags: Honden, Uitlaat, Service, Zuid, Limburg, Dogs4Walk, Beek, Geleen, Sittard, Spaubeek, Neerbeek, Stein, Elsloo, Genhout, Ulestraten

Geef een review

Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Deel jouw ervaring met anderen:

Locatie