Voeding

Opgepast met hondensnacks

Mergpijp Veiligheid staat voorop. Iedereen wil zijn hond zo nu en dan verwennen met een lekker tussendoortje. Wat ons betreft hoef je daar niet mee te wachten tot het Dierendag is, in tegendeel! Iets wat minder vanzelfsprekend is, is dat sommige snacks voor onverwachte, nare verrassingen kunnen zorgen.

Kong recepten

Kong recepten Met dit artikel willen we je inspireren tot het bereiden van verschillende recepten voor de Kong. Wees zelf creatief en stem de recepten af op wat jouw hond lekker vindt en houd daarbij uiteraard rekening met de gezondheid en het uithoudingsvermogen van jouw hond.

Zelf aan de slag met hondenkoekjes!

Zelf hondenkoekjes maken Is je trouwe viervoeter helemaal uitgekeken op de saaie hondenbrokjes uit de supermarkt? Heb je zin om hem eens lekker te verwennen met iets nieuws en origineels? Dat is perfect mogelijk! Je hoeft heus geen Michelinster te hebben om je eigen hondenkoekjes te bakken.

Niet alleen chocolade is giftig voor honden

Chocolade is giftig Honden kunnen niet hetzelfde eten als wij mensen. Ze mogen bijvoorbeeld geen chocolade, druiven en rozijnen eten, het kan zelfs hun dood betekenen!

Alles wat je wilt weten over de Kong

Kong Kauwen is natuurlijk gedrag voor honden. Het is goed voor het gebit en het tandvlees en veel honden beschouwen het al een prettige manier om de tijd door te brengen. Een Kong is dus een ideaal speeltje voor je hond, waar hij zich (afhankelijk van de moeilijkheidsgraad) lange tijd mee kan bezighouden.

BARF of brok?

Rauw bot Wat houdt BARF precies in en is het nu echt zoveel beter als het geven van commerciële, droge hondenbrokken? In dit artikel vind je alle voor- en nadelen op een rij.

Overgewicht bij honden

Dikke hond Bijna 50% van alle honden in Nederland is te dik. Hoe weet je of jouw hond te dik is en vooral: wat kun je ertegen doen?

Kies de juiste voeding voor je hond

Honden met overgewicht Onderzoek heeft bewezen dat gezonde honden die de juiste voeding krijgen gemiddeld 2 jaar langer leven. Waar moet je op letten bij het kiezen van het juiste voer?

Gedroogde hondensnacks zijn gezond

Gedroogde hondensnacks

In dit artikel Gezond en natuurlijk Voordelen van gedroogde snacks Welke soorten vlees worden gedroogd? Top 5 populairste gedroogde snacks Wist je dat? Zelf natuurlijke snacks drogen Waar kun je gedroogde snacks kopen? Informatieve links Credits Reageer op dit artikel Lees verder…